طرز تهیه مافین انگلیسی و نکته هایی برای پخت آن
در این مقاله از ، با طرز تهیه مافین انگلیسی آشنا می شوید. مافین انگلیسی نوعی نان مخصوص صبحانه است که بافتی نرم و لطیف و ظاهری شبیه به قارچ دارد. این نان به تنهایی یا به همراه کره، مربا، پنیر و یا مواد دلخواه دیگر سرو میشود و میتواند یک شروع عالی برای روز شما باشد.
مافین انگلیسی نوعی نان خوشمزه و پفکی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو میشود. این نان بافتی نرم و لطیف دارد و با کره، مربا، پنیر و یا دیگر مواد دلخواه سرو میشود.
مافین انگلیسی را میتوان به دو روش با فر و یا بدون فر تهیه کرد. در هر دو روش، خمیر مایه پایه یکسان است و تفاوت فقط در نحوه پخت آن است.
آرد همه منظوره (330 گرم) | 2 و 3/4 فنجان |
مخمر فوری یا سریع | 2 و 1/4 قاشق چایخوری یا یک بسته |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 3/4 فنجان (180 میلی لیتر) |
آب | 1/2 فنجان (120 میلی لیتر) |
کره | 3 قاشق غذاخوری (42 گرم) |
تخم مرغ بزرگ، دمای اتاق | 1 عدد |
آرد ذرت | برای گردگیری یا سمولینا |
شیر، آب و شکر را در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری لیوانی با هم مخلوط کرده و در مایکروویو با دمای 110 درجه فارنهایت گرم کنید، مخمر را اضافه کنید و حدود 5-7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که کف ایجاد شود، سپس کنار بگذارید.
در حالی که مخمر از خواب بیدار می شود، آرد و نمک را در کاسه همزن مخلوط کرده و مخلوط شیر و مخمر و تخم مرغ و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید. و ابتدا به آرامی هم بزنید و سپس سرعت را متوسط و بعد زیاد کنید. حدود 7-8 دقیقه هم بزنید تا زمانی که خمیری یکدست و کشدار بدست آورید.
خمیر را به یک کاسه بزرگ چرب شده منتقل کنید و با پلاستیک بپوشانید. اجازه دهید در جای گرم (حدود یک ساعت) باقی بماند تا حجمش دو برابر شود. همچنین میتوانید خمیر را یک شب در یخچال قرار دهید، در این صورت وقتی آماده استفاده شد، اجازه میدهید تا یک ساعت گرم شود.
خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و سپس به آرامی آن را پهن کنید تا ضخامت آن به کمتر از 2 و نیم سانت (1 اینچ) برسد. دو تا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن کمی آرد ذرت یا سمولینا الک کنید.
خمیر مافین انگلیسی را صاف کنید و قالب بزنید
از یک کاتر (قالب) گرد 3 اینچی برای برش کلوچه های خود استفاده کنید سپس به آرامی با استفاده از کاردک یا دست آنها را به ورقه های پخت آماده شده منتقل کنید. ضایعات را دوباره مخلوط کنید و قالب زدن را ادامه دهید تا خمیر تمام شود. روی آن را به آرامی با پلاستیک بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا پف کنند.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت بسیار کم قرار دهید. زمانی که گرم شد، روی سطح آن کمی آرد ذرت بپاشید سپس با احتیاط 3-4 مافین را روی تابه قرار دهید. درب تابه را ببندید و 5-6 دقیقه بپزید. سپس آن ها را با دقت برگردانید و 5-6 دقیقه دیگر بپزید.
آرد ذرت کهنه را از ماهیتابه پاک کنید، سپس مقدار خیلی کم آرد ذرت تازه اضافه کنید و مافین های باقیمانده را بپزید. می توانید آن ها را گرم میل کنید و خوردن آن لذت ببرید.
مافین ها را داخل تابه چدنی بپزید
• میتوانید به خمیر فقط 1 ساعت استراحت بدهید، اما هر چه بیشتر آن را بگذارید (4 تا 8 ساعت) طعم بیشتری خواهند داشت.
• توصیه میکنم برای درست کردن آنها از همزن استفاده کنید، زیرا خمیر بسیار چسبنده است و به سختی میتوان آن را در دست گرفت.
• اگر به جای آرد معمولی از آرد شیرینی استفاده کنید مافین های شما بافت نرم تری خواهند داشت.
• خمیر را در جای گرمی قرار دهید تا سریعتر ور بیاید، اما مطمئن شوید که محیط داغ یا زیر نور مستقیم خورشید نباشد و گرنه اثر معکوس خواهد داشت.
• اگر کاتر (قالب) گرد ندارید می توانید خمیر را با دست به صورت گرد در آورید. و یا از لیوان برای قالب استفاده کنید.
• اگر مافینهای شما به اندازه کافی پخته نشده باشند و مرکز آن نپخته و خمیر بود، میتوانید آنها را به مدت 3 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سلسیوس) دوباره بپزید. این کار باعث میشود که مافینها کاملا پخته شوند و بافت نهایی آنها پوک و سوراخ سوراخ شکل بگیرد.
• این روش به مافینها بافت یکنواخت و کاملا پخته شده میبخشد. با قرار دادن مجدد مافینهای نیمهپخته در دمای بالا، به آنها اجازه میدهید که به طور کامل پخته شوند و بافت یکدست و مناسبی پیدا کنند.
• اگر مافین انگلیسی شما هنگام پختن می چسبد، می توانید مقدار کمی کره به تابه اضافه کنید.
• برای پخت کلوچه ها یک تابه نچسب یا تابه چدنی بهترین است. اگر مافین ها را بدون فر می پزید، می توانید از تابه چدنی استفاده کنید.
• باید آنها را به صورت دستهای بپزید، مطمئن شوید که آرد اضافی داخل تابه را پاک کردید تا نسوزد.
• هنگامی که مافین ها را آماده سرو کردید، از یک چاقوی دندانه دار برای برش دادن آن ها استفاده کنید.
• مافین انگلیسی بهتر است به صورت برشته سرو شود.
مافین های انگلیسی پخته شده را می توان به مدت 3 تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کرد یا تا 3 ماه می توانید آن ها را داخل فریزر منجمد کنید.
مافین را با چاقوی اره ای از وسط برش بزنید
چرا خمیر من اینقدر چسبناکه؟
خمیر مافینها باید کمی چسبناک باشد. این به شما امکان میدهد تا بافت سنتی مافینهای انگلیسی را در محصول نهایی ایجاد کنید.
مافینهای انگلیسی معمولاً در گوشهها و لبههای خود بافت جدا از مرکز دارند. برای ایجاد این ساختار در مافینهای خود، لازم است که خمیر را کمی چسبناک نگه دارید. این باعث میشود که گوشهها و لبههای مافینها به شکل مطلوب و سنتی پخته شوند.
در نتیجه، چسبندگی مناسب خمیر به شما کمک میکند تا بافت ویژه مافینهای انگلیسی را در محصول نهایی به دست آورید.
آیا می توانم اینها را از قبل آماده کنم؟
بله، می توانید خمیر را درست کنید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. قبل از ادامه مراحل بعدی، آن را به مدت 1 ساعت به دمای اتاق برسانید. از طرف دیگر، میتوانید مافینهای انگلیسی را از قبل بپزید و زمانی که آماده سرو هستید آنها را برشته کنید.
بهترین راه برای سرو مافین های انگلیسی چیست؟
مافینهای انگلیسی بهتر است که کاملاً برشته شده و با کره یا مربا برای صبحانه یا میانوعده سرو شوند. این شکل سرو آنها بسیار مرسوم و سنتی است. آنها همچنین یکی از مواد اصلی برای ساندویچ های تخم مرغ بندیکت و صبحانه (به سبک مک مافین) هستند یا می توان آنها را با تخم مرغ و بیکن نیز ترکیب کرد و به عنوان یک غذای کامل و صبحانه سرو نمود.
ماندگاری آنها چقدر است، آیا می توانم آنها را فریز کنم؟
آنها را می توان تا 3 تا 5 روز در ظرف دربسته نگهداری کرد و اگر شروع به خشک شدن کردند می توان آنها را برشته کرد یا می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید. چند ساعت قبل از سرو آن را از داخل فریزر خارج کنید و گرم اجازه بدهید.
مافین انگلیسی نانی خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. با کمی صبر و حوصله میتوانید از این نان خوشمزه برای صبحانه یا میان وعده خود لذت ببرید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها