طرز تهیه زرشک پلو با گوشت
در این مقاله از ، طرز تهیه زرشک پلو با گوشت را آورده ایم. زرشک پلو با گوشت گوسفندی و مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبت های خاص و جشن ها سرو می شود. این غذا ترکیبی خوشمزه از برنج، زرشک، و گوشت است که طعم و عطر بی نظیری دارد.
زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی نیز شناخته میشود. این غذا از ترکیب برنج، زرشک، گوشت و ادویهجات مختلف تهیه میشود. زرشک پلو با گوشت را میتوان با انواع گوشت مانند گوشت گوسفندی، گوشت مرغ و گوشت بوقلمون تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه زرشک پلو با گوشت را به طور کامل و جامع آموزش خواهیم داد.
برنج | 4 پیمانه |
گوشت گوسفندی یا مرغ | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
زرشک | 1/2 پیمانه |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1/2 پیمانه |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت اضافه کنید.
2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد. در زمان پایان پخت گوشت برنج را آماده کنید.
برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید.
بعد از خیساندن، آب برنج را خالی کنید.
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
برنج را به همراه نمک، به آب در حال جوش اضافه کنید و صبر کنید تا برنج نیم پز شود.
برنج نیم پز شده را آبکش کنید. ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را روی آن قرار بدهید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نحوه پخت زرشک پلو با گوشت
زرشک را پاک کنید و بشویید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید.
زرشک را در روغن تفت دهید تا نرم شود. و شعله را خاموش کنید.
داخل تابه ای یک عدد پیاز نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. زمانی که سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید. برنج را به آن اضافه کنید و زعفران و زرشک و شکر را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. زیر شعله را خاموش کنید و آن را داخل ظرف سرو بکشید. اگر زعفران را قبل از اضافه کردن برنج به گوشت اضافه کنید. گوشت شما رنگ می گیرد و برنج شما رنگ نمی گیرد.
برای سرو می توانید برنج و زرشک و زعفران را داخل ظرف بکشید و کنار آن گوشت قرار بدهید.
• برای اینکه برنج خوشمزهتر شود، میتوانید از برنج ایرانی استفاده کنید.
• برای اینکه زرشک پلو شما خوشرنگ تر شود، می توانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
• اگر از گوشت گوسفندی استفاده میکنید، بهتر است از گوشت گردن یا گوشت ماهیچه استفاده کنید.
• برای اینکه گوشت خوشمزهتر شود، میتوانید آن را با مقداری دارچین و زنجبیل تفت دهید.
• برای اینکه گوشت شما نرم تر شود، می توانید آن را در زودپز بپزید.
• برای پخت زرشک پلو می توانید از کره به جای روغن استفاده کنید.
• برای خوشمزه تر شدن زرشک پلو، می توانید از گوشت گوسفند یا گوساله با استخوان استفاده کنید.
زرشک پلو با گوشت را میتوانید به روشهای مختلفی تزیین کنید. در اینجا چند روش ساده برای تزیین زرشک پلو با گوشت را به شما آموزش میدهیم:
• میتوانید از خلال پسته و بادام برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.
• میتوانید از گلبرگهای گل محمدی برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.
• میتوانید از برگهای سبزیجات مانند جعفری و گشنیز برای تزیین زرشک پلو استفاده کنید.
امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید.
طرز پخت زرشک پلو با گوشت
زرشک پلو با گوشت چرخ کرده: این نوع زرشک پلو با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و زمان پخت کمتری نسبت به سایر انواع زرشک پلو دارد.
زرشک پلو با گوشت ماهیچه: این نوع زرشک پلو با گوشت ماهیچه گوسفندی یا گوساله تهیه می شود و طعم و عطر بی نظیری دارد.
زرشک پلو با گوشت گردن: این نوع زرشک پلو با گوشت گردن گوسفندی تهیه می شود و طعم و عطر لذیذی دارد.
زرشک پلو با گوشت بره: این نوع زرشک پلو با گوشت بره تهیه می شود و طعم و عطر خاص و منحصر به فردی دارد.
زرشک پلو با گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که در بسیاری از مناسبتها و مجالس سرو میشود. این غذا از برنج، گوشت، زرشک و خلال پسته تهیه میشود و با زعفران و ادویههای مختلف طعمدار میشود.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها