علمی و خواندنی

علمی و خواندنی

چند کلمه آموزنده و خواندنی و علمی

دستور مربای کاکتوس: روشی جدید برای استفاده از میوه های کمیاب و خاص



مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, رسپی مربا میوه کاکتوس

رسپی مربا میوه کاکتوس

 

مربای میوه کاکتوس: راهی برای تجربه طعم جدید و جذاب

مربا میوه کاکتوس رنگ و طعمی بی نظیر دارد میتواند علاوه بر سفره صبحانه برای تزئین روی کیک و انواع دسر و بستنی مورد استفاده قرار بگیرد. در این مطلب از شما را با نحوه تهیه مربای میوه کاکتوس آشنا می کنیم.

استفاده از میوه کاکتوس در تولیدات غذایی روز به روز در حال افزایش است. مربای میوه کاکتوس به دلیل و طعم خوشایند و رنگ زیبایی که دارد مورد توجه قرار گرفته است. 

بعد از گرفتن خارهای میوه کاکتوس که به نام گلابی خاردار یا انجیر هندی هم شناخته می شود ، میوه را دو نیم کرده و دانه هایش را در آورید.

 

میوه کاکتوس بیضی شکل است به رنگ قرمز و بنفش دیده می شود.  سطح این میوه از خارهای ریز و درشتی پوشیده شده است که گاهی با چشم دیده نمی شود و اگر به خوبی تمیز نشود میتواند باعث بروز ناراحتی هایی در گلو ، مری و معده شود. 

گوشت این میوه شیرین و آبدار است و دانه های ترد سیاه رنگ و پراکنده دارد. 

  

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, مربا میوه کاکتوس یا انجیر هندی

مربا میوه کاکتوس یا انجیر هندی

 

مربا میوه کاکتوس 

مواد لازم مربا میوه کاکتوس  

 میوه کاکتوس     250 گرم
آب   2 پیمانه 
شکر   500 گرم
جوهر لیمو   یک هشتم قاشق چای خوری
 وانیل  به مقدار اندک
 مغز بادام یا مغز پسته درصورت دلخواه  به میزان کافی

 

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس,دستور تهیه مربا میوه کاکتوس

دستور تهیه مربا میوه کاکتوس

 

طرز تهیه مربا میوه کاکتوس

خارهای میوه را گرفته سپس میوه را پوست بگیرید و در صورت نیاز خرد کنید و دانه هایش را جدا کنید و به همراه آب و شکر روی حرارت بگذارید تا بپزد. 

زمانی که مربا غلیظ شد مقداری جوهر لیمو و وانیل به همراه مغز پسته یا بادام به مربا اضافه کرده و 2 دقیقه بجوشانید و شعله را خاموش کنید.

 

در صورتی که میخواهید میوه کاکتوس را با پوست بپزید تا ظاهر زیباتری داشته باشد،با پارچه ای ضخیم و حوله ای روی پوست میوه ها بکشید تا خارهایی که به چشمتان دیده نمی شود کاملا تمیز شوند سپس میوه را از درازا برش بزنید و دانه هایش را در آورید.

 

اگر میخواهید خیالتان از بابت خارها راحت باشد میوه را کاملا پوست بگیرید و سپس مربا درست کنید. با این که در این حالت میوه ها به احتمال زیاد له خواهند شد ولی در نهایت طعم بی نظیر و رنگ بسیار زیبایی خواهد داشت.

 

مربا میوه کاکتوس,رسپی مربا میوه کاکتوس, خواص مربای میوه کاکتوس

خواص مربای میوه کاکتوس

 

فواید مربا میوه کاکتوس

- پیشگیری از سوزش مثانه و کلیه 

- بهبود تب و هپاتیت

- درمان چاقی مفرط

- سرشار از آنتی اکسیدان هایی که مانع از آسیب سلولی و پیری زودرس می شوند. 

- سم زدایی قوی

- ضد التهاب قوی

- تقویت سیستم ایمنی بدن

- لینت مزاج

- پیشگیری از عفونت کلیه

- تسریع التیام زخم ها

- سرشار از ویتامین E

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

علمی و خواندنی
علمی و خواندنی چند کلمه آموزنده و خواندنی و علمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋