امروزه با افزایش تنوع و مدل های جذاب کابینت ها، بسیاری از افراد هر چند سال یکبار برای تغییر دکوراسیون منزل خود و بعضی افراد با جابه جایی و قدیمی شدن کابینت هایشان، تصمیم به ساخت و نو کردن کابینت های خود می کنند؛ گاهی اوقات نیز افراد ساختمانی نیمه ساخته خریده اند که نیاز به کابینت سازی در آن به شدت احساس می شود. از آنجایی که آشپزخانه و کابینتهای آن از جمله بخش های مهم خانه هستند، کیفیت و اصولی درست شدن کابینتها از مسائل بسیار مهم است که بهتر است از یک متخصص کاربلد کمک گرفته شود. کابینت ها انواع متفاوتی دارند که در ادامه به شرح انها می پردازیم؟
انواع کابینت ها
کابینت ها بر اساس جنس و متریالی که از آن ساخته می شوند به چند دسته تقسیم می شوند.
کابینت ملامینه: ملامینه در واقع به کابینت هایی گفته می شود که از ورقی با مغزی نئوپان و روکش ملامینه ساخته شده اند. در گذشته، خیلی از نئوپان استفاده میشد. اما در حال حاضر با گسترش یافتن انواع ورق های ام دی اف، از نئوپان تنها در مکانهایی که خطر نفوذ رطوبت تقریباً صفر باشه استفاده میشه؛ مثل کمدها . این نوع کابینت یکی از ارزان ترین و اقتصادی ترین انواع کابینت ها می باشد.
قیمت کابینت سازی و عوامل موثر برآن :
برای کابینت سازی نمی توان قیمت مشخصی را تعیین کرد، زیرا به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که در زیر به بررسی نها می پردازیم:
خدمات مربوط به کابینت سازی از آن دسته خدماتی هستند که هر فرد برای آن نیاز به یک متخصص و کابینت ساز حرفه ای دارد، شاید دسترسی به یک متخصص خوب کار سختی به نظر بیاید؛ اما امروزه با گسترش سرویس های خدمات آنلاین شما برای هر نوع خدمت می توانید به راحتی به بهترین متخصص دسترسی داشته باشید، کافی است که در سایت شرکت های خدمات انلاین ثبت سفارش کرده، بعد از آن چندین متخصص به شما متصل می شوند و شما می توانید با بررسی پروفایل هر یک و دیدن نمونه کار آنها بهترین را انتخاب کنید.
پاسخ ها