ویروس کرونا در ماه مبارک رمضان هم همچنان هست و جولان می دهد. به همین دلیل کارشناسان و پزشکان متخصص توصیه می کنند روزه داران خیلی بیشتر از قبل به نکات تغذیه توجه کنند. دکتر زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در این باره توضیح داد:« یکی از عوامل زمینه ساز برای فعالیت ویروس کرونا خشکی گلو است اگر در کنار غذاها سبزی و سالاد باشد به پیشگیری از خشک شدن گلو کمک می کند. بنابراین در وعده سحر نکاتی که باید رعایت شود در درجه اول مصرف کافی سبزیجات و سالادها است به این علت که حاوی آب هستند و در طول روز از خشکی دهان و گلو و کم آب شدن بدن پیشگیری می کند.»
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در نشست خبری با خبرنگاران از طریق ویدئوکنفرانس گفت:«برای مقابله با کرونا نوع غذایی که می خوریم نقش بسیار مهمی دارد. غذاهای چرب ، سرخ شده ، پرروغن و پر نمک باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود بنابراین در وعده سحر نکاتی که باید رعایت شود در درجه اول مصرف کافی سبزیجات و سالادها است به این علت که حاوی آب هستند و در طول روز از خشکی دهان و گلو و کم آب شدن بدن پیشگیری می کند. بنابراین یک توصیه مصرف سبزی و سالاد در کنار غذای سحری است نوشیدنی های شیرین برای سحر توصیه نمی شود برای اینکه احساس تشنگی را در طول روز تشدید می کنند غذاهای چرب و سرخ شده و پر ادویه مناسب نیستند چون احساس تشنگی و خشکی گلو را بیشتر می کنند. یکی از اشکالات خوردن غذاهای شیرین در سحر این است که در طول روز قند بدن افت می کند. »
بیشتر بخوانید چگونه روزه بگیریم که به کرونا مبتلا نشویم؟
پاسخ ها