کمتر بچهای در دنیا هست که پاستیل دوست نداشته باشد. خوردن پاستیل یکی از لذتبخشترین لحظههای روز است. اما پدر و مادرهای دقیق و دلسوز میخواهند بدانند خوردن پاستیل چه اثری بر سلامتی دارد. ما اینجاییم تا از سیر تا پیازِ پاستیل را برای شما تعریف کنیم.
بچهها عاشق خوردن پاستیل هستند. پاستیل خرسی، پاستیل میوهای یا نوشابهای هر بچهی بدغذایی را هم جذب خودش میکند. اگر خیالتان راحت باشد که خرید پاستیل ضرری برای کودک ندارد، دیگر جلوی قفسهی پاستیلها با فرزندتان به مشکل برنمیخورید!
در مورد پاستیل چه چیزی نمیدانیم؟
پایهی اصلی پاستیل، ژلاتین خوراکیست. بافت الاستیکی پاستیل بهخاطر وجود ژلاتین است. سیراپ ذرت یا گندم، آب شکر، رنگ و طعمدهنده، ترکیب پاستیل را کامل میکنند. مایعی را که از مخلوط این مواد بهدست میآید میپزند و بعد در قالب میریزند تا شکل بگیرد.
جالب است بدانید که به طور حدودی هر بسته ۳۰ گرمی پاستیل، ۱۰۰ کالری، ۲۳ گرم کربوهیدرات، ۱۴ گرم شکرو ۲ گرم پروتئین به بدن میرساند. باتوجه به این که سازمان غذا و داروی امریکا اعلام کرده حدود ۱۰ درصد یا کمتر از کالری روزانه میتواند از شکر تامین شود، میتوانیم با خیال راحت یک بسته پاستیل بخوریم.
مهم ترین عنصر پاستیل: ژلاتین معجزه آفرین!
ژلاتین از بافت، غضروف و استخوان حیواناتی مانند گاو، ماهی و خوک بهدست میآید. درست است که در بعضی کارخانهها در دنیا ژلاتین از ترکیب استخوان خوک تهیه میشود، اما ژلاتین حلال را میتوان با خیال راحت خورد و از آن لذت برد. در کشورهایی مثل ایران و ترکیه، ژلاتین تنها از گوساله و به روش کاملا بهداشتی در کارخانه بهدست آمده و حلال است.
پروتئین و ژلاتین چه اثری بر سلامتی دارند؟
با خرید پاستیل، به سلامت خودمان کمک میکنیم. چرا که:
ماجرای رنگ خوراکی چیست؟
زمانی که حرف از مواد افزودنی بهمیان میآید، اغلب مواد مضر را تصور میکنیم. حق هم داریم. چراکه رنگهای مصنوعی اثر خوبی ندارند. تحقیقات نشان داده احتمالا بچههایی که محصولات دارای رنگ مصنوعی میخورند، با مشکلاتی مثل بیشفعالی و آلرژی روبهرو شوند. به همین دلیل باید محصولاتی برای کودک تهیه کنیم که با رنگ طبیعی درست شده باشند.
در سالهای اخیر، پیشرفت زیادی در زمینهی تولید رنگهای طبیعی و بهداشتی اتفاق افتاده و بر شیوهی تولید پاستیل با رنگ و مزهی طبیعی اثر فراوانی داشته. بعضی از برندها، رنگ طبیعی و ارگانیک را جایگزین رنگ مصنوعی کردهاند، تا خیال مصرفکننده آسوده شود.
کلام پایانی
پاستیل به عنوان یک میان وعده ی پرطرفدار در بین تمام گروه های سنی از کودکان تا بزرگسالان، در طعم ها و اشکال بسیار متنوعی در دنیا تولید و عرضه میشود. از پاستیل برای تزیین کاپ کیک، بستنی، شکلات، شیرینی و تهیه دسرهای دیگر نیز استفاده میشود.
بیشتر بچهها عاشق پاستیل هستند. پاستیل با رنگ طبیعی، ژلاتین حلال و باکیفیتمی تواند گزینهی خوبی برای عصرانهی بچهها یا زنگ تفریح مدرسه باشد. کودک شما چه مدل پاستیلی را بیشتر از همه دوست دارد؟
دکتربن یکی از برندهای ایرانی پاستیل در بازار است. این برند از رنگ های طبیعی، ژلاتین باکیفیت و حلال در تولید محصولاتش استفاده میکند. می توانید با خیال راحت از طعم بی نظیر پاستیل های دکتربن لذت ببرید.
پاسخ ها