مدیریت

مدیریت

چه زمانی باید به متخصص درمان ریشه دندان مراجعه کنیم؟

چه زمانی باید به متخصص درمان ریشه دندان مراجعه کنیم؟

هر دردی که در ریشه دندان احساس شود، مستلزم مراجعه به متخصص نیست. در خیلی از موارد شما ابتدا باید توسط دندانپزشک عمومی معاینه شوید و معاینات اولیه آغاز شود. در صورتی که امکان درمان و مداوا با روش های معمول در زمینه درد دندان وجود داشت که مشکل شما حل می شود، اما زمانی که پس از عکسبرداری مشخص شد میزان عفونت زیاد است و درمان درد دندان نیاز به رسیدگی اساسی و جدی در زمینه پالپ و ریشه دندان دارد، به شما اطلاع می دهد که برای ادامه درمان به متخصص مربوطه مراجعه کرده و به طور جدی ادامه درمان را پیگیری کنید.

مراقبت های بعد از درمان ریشه

درست است که بعد از انجام درمان به میزان قابل توجهی درد دندان کم می شود اما این دلیل نمی شود که شما به طور کامل بیخیال شرایط دندان درمان شده شوید. حتی باید این نکته را هم متذکر شویم که مراقبت های بعد از درمان ریشه به اندازه خود درمان ریشه اهمیت دارد و باعث می شود بهبودی کامل لثه و دندان فراهم شود. متخصص ریشه دندان در رشت نکاتی که در مراقبت بعد از آن باید به آنها توجه کنید شامل موارد زیر است :

  • عدم خوردن غذاها و میوه های سفت تا زمانی که دندان را به طور کامل پر نکرده اید.
  • مصرف کامل و منظم داروهایی که پزشک بعد از درمان تجویز کرده است.
  • استفاده از مسکن های تجویز شده توسط دکتر برای برطرف کردن درد ریشه دندان بعد از درمان.
  • مسواک زدن بعد از درمان امکان پذیر است ولی نباید از نخ دندان استفاده کنید. چرا که ممکن است برای پانسمان ریشه دندان مشکل ایجاد کند.

تا چه زمانی بعد از درمان ریشه نباید چیزی بخوریم؟

توصیه متخصصین دندانپزشکی این است که در یک ساعت اول بعد از انجام درمان هیچ چیزی نخورید. البته اگر امکان باشد و زمان بیشتری به دهان و دندانتان بدهید که به مراتب بهتر است. مورد بعدی که باید اهمیت داده شود این است که ماده پر شده در درمان ریشه دندان یک لایه در ریشه دندان است و تا زمانی که دندان را به طور کامل پر نکرده اید، نباید خوراکی و غذای سفت و سخت بخورید. همچنین تا زمانی که وقت دندانپزشکی برای پر کردن کامل دندان دارید، از دندان های سمت مقابل برای جویدن غذا استفاده  کنید.

زمانی که دندان را به طور کامل پر کردید، دیگر نگرانی وجود ندارد و با خیال آسوده می توانید غذاهای مورد نظر خود را بخورید.

https://drshamsdentist.com/%D8%B9%D8%B5%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 فرق درمان ریشه دندان با عصب کشی

مطمئنا بخاطر فرآیندی که در مراحل درمان ریشه اتفاق می افتد، این سوال در ذهن شما ایجاد می گردد که تفاوت درمان ریشه دندان با عصب کشی در چه چیزی است؟ همانطور که می دانید در حال حاضر دیگر بخاطر درد دندان آن را نمی کشند و با انجام اقداماتی محل درد که همان ریشه دندان است را درمان می کنند. این درمان شامل تخلیه پالپ و قطع عروق عصبی موجود در این ناحیه می باشد. با این کار فرآیند عصب کشی اتفاق می افتد و درد دندان از بین می رود. در واقع می توان گفت که عصب کشی جزیی از فرآیند درمان ریشه است و یکی از مرحله های حساس آن می باشد که باید به بهترین شکل ممکن و با دقت بالا انجام گیرد.

علائم به عصب رسیدن دندان

مشاهده و احساس یک سری علائم و نشانه ها به ما خبر می دهد که دندان به عصب رسیده است. علائمی که عبارتند از:

  • درد ممتد و همیشگی در دندان خاصی
  • احساس درد در دندان در زمان خوردن غذا
  • حساسیت دندان به نوشیدنی های خنک و داغ
  • شکستگی در قسمتی از دندان یا به اصطلاح لب پر شدن
  • تیره و کدر شدن دندان که ناشی از عفونت در قسمت درونی آن است.
  • ایجاد تورم و آبسه در لثه
  • بیرون آمدن ترشحات چرکی از کناره‌های دندان و لثه
مدیریت
مدیریت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋