یکی از بهترین روشها برای ایجاد تغییر و تنوع در دکوراسیون داخلی، نقاشی ساختمان است. با استفاده از این روش شما میتوانید به راحتی و با قیمتهای نسبتا ارزان، حس و حال تازهای به فضای خانه خود ببخشید. رنگآمیزی خانه حتی در بهداشت آن نیز موثر است. هیچ منظرهای بدتر از یک خانه با سقف و دیوارهای آلوده و کثیف نیست! رنگهایی که غبار گرفته باشند یا لایهای از دوده روی آنها باقی مانده باشد، هم برای سلامت شما مضر هستند و هم فضای خانه را دلگیر میکنند.
انواع رنگهای ساختمانی با دامنه تنوع بالا وجود دارد. هر یک از رنگها، ویژگیها و کارایی خاص خود را دارند. به همین دلیل لازم است قبل از انتخاب رنگ، با ویژگیها، مزایا و معایب هر یک آشنا شوید و بدانید که هر گزینه برای استفاده در کدام قسمت خانه مناسبتر است. در ادامه انواع رنگهای ساختمانی را معرفی میکنیم و بهترین روشهای استفاده از آنها را بررسی خواهیم کرد.
با صرف کمی زمان و کسب مقداری اطلاعات، میتوانید بهترین رنگ را انتخاب کنید و فضای شاد و زیباتری برای خانه خود بسازید. بعضی رنگها نیاز به نیروی متخصص ندارند و میتوانید خود با کمک اعضای خانواده آنها را اجرا کنید.
این رنگ از قدیمیترین انواع رنگهای ساختمانی محسوب میشود که در سه نوع براق، مات و نیمهبراق موجود است. رنگ روغنی براق بیشتر برای در و پنجرهها استفاده میشود و به عنوان عایق و ضد زنگ نیز عمل میکند. مزایای رنگ روغنی به شرح زیر است:
از معایب رنگهای روغنی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رنگ پلاستیک هم از انواع رنگهای ساختمانی قدیمی محسوب میشود و در انواع مختلف و با کیفیتهای متنوعی در بازار وجود دارد. مزایای رنگ پلاستیک به شرح زیر است:
از جمله معایب رنگهای پلاستیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای آشنایی با انواع مختلف و متنوع رنگ های ساختمانی و تولید کننده رنگ اینـــــجا را کلیک کنید تا با بهترین و با کیفیت ترین رنگ های ساختمانی و انواع رنگ های استخری و ترافیکی آشنا شوید.
پاسخ ها