برای خیلی از ما ایرانی ها این سوال به وجود می آید که آیا تلویزیونهای ایرانی توان رقابت با تلویزیونهای خارجی را دارند؟ آیا از نظر امکانات میتوانند با برندهای قوی موجود در بازار رقابت کنند؟ کیفیت قطعات یا خدمات پس از فروش تلویزیونهای ایرانی به چه صورت است؟
در این مقاله قصد داریم تا به برخی از سوالات شما در زمینه تلویزیونهای ایرانی پاسخ دهیم. پس تا انتها این مقاله همراه ما باشید.
حبیب الله ثابت در برگشت از کشور آمریکا یک سیستم تلویزیون مداربسته وارد کرد و با استفاده از آن توانست نظر مقامات را برای راه اندازی تلویزیون در ایران جلب نماید. در سال ۱۳۳۷ مجوز راه اندازی تلویزیون خصوصی از سوی مجلس شوری ملی داده شده و وی با وارد کرون اولین پارت از تجهیزات شامل فرستنده سه عدد دوربین استودیویی و دو دستگاه پخش فیلم در محل جام جم فعلی اولین ایستگاه تلویزیونی کشور را راه اندازی کرد.
به فاصله چند ماه دو ایستگاه دیگر را در آبادان و اهواز راه اندازی کرد و طبق مجوز مجلس برای جبران هزینههای راه اندازی پخش آگهی تلویزیونی و واردات و ساخت تلویزیون تا اسفند ۱۳۴۲ در انحصار وی قرار گرفت. در مرحله نخست چند دستگاه تلویزیون فیلیپس توسط وی ئارد و نمایشگاه و فروشگاه تلویزیونهای فیلیپس در خیابان لالهزار تهران افتتاح شد. از ساعت ۶ تا ساعت ۱۰ شب که برنامههای تلویزیونی پخش میشد مردم میتوانستند این جعبه جادو را تماشا کنند. قیمت تلویزیون در آن زمان زیاد و در حد یک خانه نقلی در تهران بود.
اولین مشتریان تلویزیون هم چایخانه ها و قهوه خانه ها و رستوران ها و چلوکبابی های درجه یک تهران بودند که برای جلب مشتری و فروش بالاتر اقدام به خرید تلویزیون نمودند. حبیب الله ثابت که از کارآفرینان بنام آن زمان بود در خیابان آزادی ابتدای خیابان جیحون، در شمال شرکت فولکس ماشین نماینده فروش و خدمات پس از فروش شرکت فولکس واگن آلمان که در ان زمان مدلهای بیتل (قورباغهای) و استیشن واگن و پیکاپ آن فروش بالایی داشت، یک سوله بسیار بزرگ را برای تولید تلویزیون اختصاص داد و شرکت رادیو تلویزیون ایران را تأسیس کرد.
با توجه به اینکه تمام تجهیزات فرستنده های تلویزیونی راه اندازی شده در ایران از شرکت RCA آمریکا خریداری و سیستم پخش تلویزیونی فرستنده های خصوصی ان زمان سیستم ۵۲۵ خط آمریکایی بود تولید اولین تلویزیون ایران نیز با همکاری این شرکت انجام و اولین برند ایرانی تولید تلویزیون از اول کلمات رادیو – تلویزیون – ایران گرفته و RTI نامگذاری شد.
در سال های اخیر برندهای ایرانی به صورت کلی درزمینهٔ لوازم خانگی پیشرفت های زیادی کردهاند. تلویزیونهای ایرانی هم پیشرفت های قابل چشم گیری داشتهاند و توانستهاند رضایت مشتریان را جذب کنند. از این رو این امر باعث شده تا رقابت جذاب تری بین تلویزیونهای ایرانی و خارجی در بازار شاهد باشیم.
از جمله برندهای ایرانی که در حال حاضر در بازار بسیار قوی کار مکنند و برای ما ایرانی ها شناخته شده هستند، میتوان به اسنوا، ایکس ویژن، جیپلاس و شهاب اشاره کرد که جزو بهترین برندهای تلویزیون ایرانی هستند. همگی این برند ها از معتبرترین و قدیمی ترین برندهای مجود در بازار ایران و دارای نمایندگی تلویزیون های ایکس ویژن و نمایندگی شرکت مادیران هستند.
در بین این برند ها، برند ایکس ویژن با کیفیت مناسب محصولاتش و همچنین قیمت مناسب تلویزیونهای خود جایگاه ویژه در بین مشتریان ایرانی باز کرده است. اگر به دنبال خرید یک تلویزیون هوشمند ایرانی با کلی امکانت بهروز هستید، پیشنهاد ما به شما تلویزیونهای ایکس ویژن است.
برای خرید تلویزیونهای ایرانی قطعاً نیاز به تحقیق و بررسی است. ما در مقاله های قبلی به صورت اختصاصی به نقد و بررسی محصولات مختلف پرداختیم. در این قسمت میخواهیم یک تلویزیون پرفروش ایکس ویژن را بررسی کنیم. این تلویزیون جز پرفروشترین محصولات خانواده ایکس وِیژن از خرید اینترنتی تلویزیون ایکس ویژن بوده و رضایت بالای 90 درصد مشتریان را داشته است.
ایکس ویژن بهترین و با کیفیت ترین تلویزیونهای ایرانی را تولید میکند. تلویزیون 43 اینچی مدل 43XK580 بدون رابط هوشمند تولید شده و به همین دلیل قیمت آن در مقایسه با دیگر مدلهای 43 اینچی بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. البته شما میتوانید از دیگر تلویزیونهای ایکس ویژن با اندازه 43 اینچ و رابط هوشمند اندروید نیز استفاده کنید.
این مدل دارای نمایشگر LED IPS در اندازه 43 اینچ با رزولوشن فولاچدی 1920 در 1080 است. در پایین قاب این تلویزیون دارای دو بلندگو با مجموع خروجی صدای 20 وات است. این بلندگوها صدا را با استاندارد صوتی دالبی پخش میکنند.
این تلویزیون به گیرنده هوشمند مجهز شده است که با آن میتوانید تمام شبکههای HD را دریافت کنید. همچنین این مدل قابلیتهایی مانند تیونر داخلی، خروجی HDMI، قابلیت ضبط برنامههای تلویزیونی، خروجی VGA (قابلیت استفاده به صورت مانیتور) و پشتیبانی از انواع فرمتهای صوتی، تصویری و ویدئویی را به شما میدهد.
قابلیتها: پردازنده تصویر اختصاصی، گیرنده دیجیتال، ضبط تصاویر در حافظه خارجی، تیونر داخلی، خروجی VGA قابلیت استفاده به صورت مانیتور
فناوری صفحه LED
اندازه صفحه 43 اینچ
رزولوشن Full HD
رابط هوشمند: ندارد
توان خروجی صدا: 20 وات
برای مشاهده سایر محصولات ایکس ویژن کلیک کنید. همچنین برای مشاوره رایگان خرید تلویزیون میتوانید با شمارههای زیر تماس بگیرید.
پاسخ ها