دبیر انجمن رادیولوژی ایران ادامه داد: براساس آخرین دستورالعملهای ابلاغی باید جهت خرید تجهیزات تصویربرداری و دستگاههای رادیولوژی از ارز نیمایی استفاده شود، اما دولت از اختصاص ارز دولتی جهت خرید دستگاههای رادیولوژی و تصویربرداری و بهروزرسانی آنها خبر داده است، اما متاسفانه قیمت دستگاهها و ملزومات مصرفی مانند کیت تشخیصی در بازار بالاتر از حتی ارز نیمایی و این مسئله نشان دهنده نظارت کم در این حوزه است.
کریمی تاکید کرد: در حال حاضر مراکز رادیولوژی به شدت با کمبود نقدینگی و مسائل مالی دستوپنجه نرم میکنند و خطر ورشکستگی مراکز آنها را به خاطر نبود منابع مالی به شدت تهدید میکند.
او بیان کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه ملزومات مصرفی مانند کیتهای تشخیصی فیلمهای رادیولوژی در سراسر کشور وجود ندارد و مسائل مهم همان قیمت بالای دستگاههای موجود در بازار کشور است.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران افزود: یکی از مشکلات مراکز رادیولوژی تاخیر در پرداخت مطالبات و بهروز نبودن آنها از سوی صندوقهای بیمهگر است و امروزه حدود ۸ ماه صندوقهای بیمهگر طلب مراکز آزمایشگاهی و رادیولوژی را پرداخت نکردهاند.
کریمی یادآوری کرد: متاسفانه تعرفه رادیولوژی کمترین افزایش را در بین گروههای پزشکی داشته و با توجه به هزینههای جاری تورم کشور و به خصوص میزان تورم سلامت بیش از گرانیهای کشور است و همین مسئله مشکلاتی را برای ما در پی داشته است.
پاسخ ها