به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی اخبار ، سرکه یک محلول آبی از اسید استیک و مواد شیمیایی دیگری است که به آن طعم دهنده های مختلفی اضافه می کنند و معمولاً ۵ تا ۲۰ درصد از حجم سرکهها، اسید استیک تشکیل داده است. معمولاً اسید استیک با تخمیر اتانول یا تخمیر قند توسط باکتریهای اسید استیک تولید میشود ولی در سرکههای خانگی، اسید تاتاریک و جوهر لیموی آن کمتر است.
سرکه معمولی افزون برداشتن آنتیبیوتیکهای طبیعی، پس از تخمیر دارای اسید آمینههای بیولوژیک میشود، در صورتی که در سرکه مصنوعی این ماده مهم وجود ندارد.
سرکه سیب یک نوع سرکه است که حاصل آب سیب تخمیرشده است و در مواردی مانند چاشنی برای سالاد، چاشنی مورد نیاز برای خواباندن مواد غذایی، چتنی و نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.
طبق تحقیقات انجام شده خوردن سرکه سیب برای بهبود حساسیت انسولین بسیار تاثیرگذار است و میتواند از دیابت نوع ۲ پیشگیری و یا آن را به تأخیر بیندازد. علاوه بر آن سرکه سیب این توانایی را دارد که کلسترول خون را کاهش دهد. این امر تنها به دلیل وجود استیک اسید در سرکه سیب است.
افرادی که تصمیم دارند رژیم بگیرند، میتوانند سرکه سیب را در رژیم غذای خود اضافه کنند, زیرا استیک موجود در سرکه سیب، اشتهای آنها را سرکوب میکند، متابولیسم (سوختوساز) بدن را بالا میبرد و میزان حفظ آب بدن را کاهش میدهد.
افرادی که خیلی بدنشان تعریق میکند برای از بین بردن بوی عرق خود مقداری از سرکه سیب را به زیر بغل شان بمالند.همچنین افرادی که پاهایشان بو میگیرد برای از بین بردن بوی بد آن، یک دستمال آغشته به سرکه سیب را به پای خود بمالند تا از شر بوی پای خود خلاص شوند.
سرکه سیب همانند یک نرم کنند و درخشان کننده بر روی مو تاثیرگذار است. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک فنجان آب مخلوط کنید و پس از شستن سر با شامپو، سرتان را با این محلول بشویید. برای گرفتن نتیجهی بهتر، این کار را سه بار در هفته انجام دهید. علاوه برآن برای درمان مو خوره و شوره سر بسیار تاثیرگذار است.
پاسخ ها