اوادامه داد: جامعه شناسان معتقدند مدیریت شهری خوب آن است که با انسانها برادر و با محیط زیست دوست، با ساختمان آشنا و با ماشین دشمن باشد که امروز شهرداری تبریز برای تحقق این عناصر تلاش میکند.
او خاطرنشان کرد: ارتقا کیفیت حرکت در شهر، ارتقا کیفیت سکونت در شهر، کیفیت رفاه شهر، ایمنی در شهر، سلامت شهر و ارتقا مالی اداره شهر نمونههایی از این عناصر هستند.
جلالی مدیر انتشارات ستوده با اشاره به کتب فرهنگ شهروندی، اظهار داشت: این کتابها در ۱۰ محور مهم تدوین شده و ۲۲۶ شاخص دارند که بالاترین ضریب هدایت آن ۴۶ مورد در خصوص فرهنگ عمومی، ۴۶ مورد در خصوص حقوق شهروندی، ۳۰ مورد درخصوص محیط زیست، ۲۰ مورد در ارتباط با فرهنگ ترافیک، ۱۹ مورد درباره زیباسازی و بقیه در موضوعهای گردشگری، حفظ هویت فرهنگی، اقتصاد و خانواده، ورزش و بهداشت فردی است.
او یادآور شد: تا زمانی که آموزش ما کنکورمحور و تست محور باشد ما را از آینده توسعه ایران دور میکند. اتفاقی که امروز در تبریز در حوزه تدوین این کتب رخ داده یکی از راههای برون رفت از این راه است.
نماینده ناشرانخطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: شما نود و هفتمین وزیر آموزش و پرورش هستید، ولی نظیر اتفاقی که امروز در خصوص رونمایی از کتب آموزش شهروندی در تبریز رخ داد در دوره ۹۷ وزیر قبلی اتفاق نیافتاده بود.
پاسخ ها