شهردار تهران دومین مشخصه را چنارستانهای وسیع در تهران دانست که به عنوان شناسنامه این شهر قلمداد میشوند و افزود: مشخصه تاریخی سوم شهر تهران باغهای اطراف آن است که پادگان ۰۶ هم یکی از آنهاست که از دوره قاجار به یادگار مانده و در آن زمان با عنوان سلطنت آباد معروف بود.
وی ادامه داد: این پادگان در دوره پهلوی اول شکل پیدا کرد و به عنوان یکی از قدیمیترین برگهای شناسنامه ارتش جمهوری اسلامی ایران به جهت وسعت و ارزش قلمداد میشود.
حناچی با اشاره به اینکه این پروژه در حوزه منافع مردم به شکلی مناسب طراحی شده است، تصریح کرد: پادگان ۰۶ سختترین پروژه در زمینه بازطراحی و خروج پادگانها از شهر بود که به نتیجه رسید و این نشان داد میتوان در مورد مابقی فضاهای این چنینی به نتیجه رسید.
شهردار تهران با بیان اینکه ما تجربه خروج پادگانهای دیگر از شهر تهران را داشتهایم و انشاءالله این مسیر را تعقیب خواهیم کرد، تصریح کرد: برای ۷۰ درصد این محدوده ساختمانهای قدیمی مرمت خواهند شد و احداث جدیدی نخواهیم داشت؛ بنابراین تلاش میکنیم با ایجاد خلاقیت این محدوده را همانند تپههای عباس آباد به عنوان مقصد گردشگری تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: ما نگاه را عوض میکنیم و در اینجا بارگذاریهای سنگین نخواهیم داشت و زمینه را به گونهای پیش خواهیم برد که نفع آن برای شهروندان باشد. از یک میلیون و ۶۳۰ هزار متر مربع بارگذاری در این محل با توافقی که انجام شد عدد بارگذاری به ۶۳۰ هزار متر مربع کاهش پیدا کرد، همچنین در این محدوده اتصال ایستگاه مترو در طرف مجاور یعنی ایستگاه صیاد شیرازی را خواهیم داشت که به این ترتیب عدالت اجتماعی برای دسترسی همگانی در سطح شهر فراهم میشود.
حناچی گفت: امیدواریم شهرداری با ارتش برای باز شدن پادگان جی و پادگان تسلیحات در منطقه سیزده به توافق برسد و به زودی آرزوی شهید ستاری را در ایجاد موزه پرواز در بوستان ولایت محقق خواهیم کرد.
پاسخ ها