او افزود: با تدابیر اندیشیده شده از سوی سرپرست وزارت صمت، تخصیص بسته حمایتی دولت میتواند موجب بازسازی کسب و کار ۳۳ هزار تن فعال نمایشگاهی، ۴۵۰ شرکت غرفه ساز و بیش از ۱۰۰ مجری نمایشگاهی شود.
حسین زاده با اشاره به اینکه صنعت نمایشگاهی و مشاغل مرتبطبا آن از اواخر بهمن ماه سال گذشته، همزمان با فراگیری ویروس کرونا و به دستور دولت کلیه فعالیت هایش را به حالت تعطیل درآورده اظهار داشت: اختصاص بسته حمایتی دولت که با پیگیریهای سرپرست محترم وزارت صمت تحقق یافت، موجب میشود تا کلیه مشاغل مرتبط با نمایشگاه جانی تازه گرفته و دوباره فعال شوند.
او گفت: درشرایط شیوع ویروس کرونا تولیدات ایران نسبت به دیگر کشورهای جهان کمتر آسیب دید که علت اصلی آن تغییر خط تولید از محصولات متفرقه به کالاهای پزشکی، ضدعفونی و شویندهها بود. عاملی که سبب شد تا همچنان رونق تولید در بخشهای مختلف صنایع کشور حفظ شود.
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه ها، در مورد چگونگی دریافت تسهیلات حمایتی دولت نیز گفت: متقاضیان دریافت این بسته حمایتی، میبایست کد ملی و کد ثبت شرکتهای خود را به نمایشگاه اعلام کنند.
حسین زاده همچنین در خصوص برگزاری یا عدم برگزاری نمایشگاه جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا به عنوان نخستین نمایشگاه امسال، اظهار داشت: این نمایشگاه در صورت اخذ مجوز از ستاد مقابله و پیشگیری با کرونا در تاریخ ۲۴ خرداد ماه امسال در تهران برگزار میشود و بر اساس پروتکلهای بهداشتی مصوب، بازدید کنندگان آن متخصصین و مسئولین عالی رتبه کشوری خواهند بود و به هیچ عنوان برای بازدید عموم مردم بلیط فروخته نخواهد شد.
پاسخ ها