🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه دلمه برگ مو؛ یک نوبرانه جذاب

در این مطلب دستورالعمل تهیه دلمه برگ مو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه دلمه برگ مو؛ یک نوبرانه جذاب
به گزارش گروه وبگردی اخبار ، حالا که فصل برگ مو است، بهترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگ‌ها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.

مواد لازم:

برگ مو: به مقدار لازم
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
برنج: یک پیمانه
سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم
پیاز: دو عدد
لپه: یک پیمانه
نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای چاشنی دلمه:

آب: یک پیمانه
سرکه: نصف پیمانه
شکر: یک فاشق غذاخوری
نمک: به مقدار کم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. لپه و برنج را جداگانه خیس کنید و بعد نیم پز کنید.
۲. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

۳. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۴. برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

۵. مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه‌ای بپیچید. اگر برگ‌هایی که استفاده می‌کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه‌ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

۶. سپس دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

۷. در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

۸. برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آن‌ها استفاده کنید.

۹. دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید.

منبع: الکوثر

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋