او با بیان اینکه از بهبود یافتگان کرونا دعوت میکنیم تا برای اهدای پلاسما به انتقال خون مراجعه کنند، ابراز کرد: البته همه بهبود یافتگان مجاز به اهدای پلاسما نیستند و شرایطی برای آن تعریف شده است.
مدیرکل انتقال خون همدان افزود: بهبود یافتگان کمتر از ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال، افراد دارای بیماریهای زمینهای و مزمن و خانمهایی که سابقه بارداری داشته اند مجاز به اهدای پلاسما نیستند.
محمدی با تاکید بر اینکه باید بهبود یافتگان را تشویق به اهدای پلاسما و کمک به بیماران بد حال کنیم، بیان کرد: برخی تصور می کنند که اهدای پلاسما سبب بروز کمخونی میشود، در حالی که پلاسما زرد آب بخش خون است و دارای گلبولهای قرمز نیست.
او با بیان اینکه تاکنون فقط مجوز تهیه و ذخیره پلاسما صادر شده و مجوز استفاده از آن را نداشته ایم، بیان کرد: در روزهای آینده دستور استفاده از پلاسما و درمان بیماران نیز ابلاغ میشود.
مدیرکل انتقال خون استان همدان با تاکید بر اینکه در جذب اهدا کنندگان پلاسما نیازمند فرهنگ سازی هستیم، بیان داشت: مردم باید بدانند که این افراد سالمتر از دیگران هستند چرا که بدن آنها در مقابل ویروس کرونا مقاوم شده و از طرفی هم از آنجا که حداقل یک ماه از زمان بهبودی کامل آنها گذشته خطر انتقال این ویروس از آنها به سایرین وجود ندارد.
محمدی از اجرای کامل پروتکلهای بهداشتی در مراکز انتقال خون خبر داد و گفت: فضای فیزیکی این سازمان به طور مرتب ضد عفونی میشود و استفاده از ماسک و دستکش نیز اجباری است.
د
منبع: تسنیم
پاسخ ها