به گزارش گروه وبگردی اخبار ، خورش آلبالو با گوشت قرمز با استفاده از آلبالوهایی ترش پخته میشود و به همین خاطر مزهای ترش و ملس دارد. به دلیل همین طعم بی نظیر نیز افراد بسیاری به پخت و مصرف این خورش علاقهمند هستند. با تهیه آلبالو در فصول مناسب سال میتوانید این خورش خوشمزه را تهیه کنید.
آلبالو میوهای است با خواص درمانی بسیار زیاد که از آن به صورت پخته شده در تهیه انواع پلوها و خورشها و همچنین نوشیدنیها استفاده میشود. البته این میوه را بسیاری از افراد خشک کرده و به صورت خام مصرف میکنند و یا با اضافه کردن آن به خورشها طعمی جدید به غذای خود میدهند. آلبالو سرشار از ویتامین، آهن و کلسیم است و ارزش غذایی مناسبی دارد. برترین خاصیت آلبالو قند مناسب و کافی این میوه است که موجب میشود نیاز به مصرف شکر را در غذاها کاهش دهد.
خورش آلبالو علاوه بر طعم از جهت رنگ خوبی که دارد توجه بسیاری از کودکان را به خود جلب کرده است. باید بدانید آلبالوهای تازهای که از بازار خریداری میکنید باید سفت و سالم باشند و طراوت خود را از دست نداده باشند. به دلیل قند مناسبی که آلبالو دارد مصرف این میوه در غذاها برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند توصیه میشود. علاوه بر این آلبالو در درمان بسیاری از بیماریها از جمله درمان سنگ کلیه، درمان بی خوابی و بیماریهای قلبی مفید است. گفته شده افرادی که دچار اضافه وزن هستند میتوانند آلبالو را به عنوان چاشنی اصلی لاغری به غذاهای خود اضافه کنند.
مواد لازم
آلبالو بدون هسته: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
کره: ۲ قاشق چای خوری
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت
در قابلمهای مقداری آب بریزید و آلبالوهای بدون هسته را که از قبل به خوبی شسته اید به همراه مقداری شکر درون قابلمه ریخته و دقایقی را وقت دهید تا آلبالوها پخته شوند. (حدود ۱۵ دقیقه)
سپس آنها را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.
در ظرفی گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را ریخته و به خوبی آنها را ورز دهید و مخلوط کنید. (بهتر است آب پیاز را بگیرید.)
سپس ادویههای مورد نظر را به مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوطی یک دست به دست بیاید.
اگر دوست داشنید میتوانید مقداری سبزی معطر خشک به این مخلوط گوشت اضافه کنید.
مخلوط گوشت و پیاز را به صورت قلقلی در آورید.
سپس دایرههای گوشتی را در تابهای به همراه روغن سرخ کنید.
در زمانی که مشغول سرخ کردن هستید آب آلبالو پخته شده را به گوشت اضافه کنید.
سپس آلبالوها را نیز در تابهای به همراه کره سرخ کنید و آنها نیز به مواد بالا اضافه کنید.
پس از آنکه گوشت به همراه سس کامل پخته شد. آلبالوها را به آن اضافه کنید تا کمی با هم مخلوط شوند.
بعد از ۱۵ دقیقه که خورش به خوبی جا افتاد میتوانید آن را سرو کرده و نوش جان کنید.
منبع: غذالند
پاسخ ها