🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه «حلیم شیر اصفهانی»

طرز تهیه «حلیم شیر اصفهانی» در ۱۳ مرحله

حلیم شیر اصفهانی از معروف‌ترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی اخبار ، حلیم شیر اصفهانی از معروف‌ترین نوع حلیم است که بعلت دارا بودن انرژی و ارزشی غذایی بالا در ماه رمضان برای وعده افطاری و سحری بسیار پیشنهاد می‌شود. حلیم یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذا‌هایی است که دیر هضم می‌شود به همین علت مصرف آن در صبح باعث میشود تا مدت‌ها احساس گرسنگی نکنید.

مواد مورد نیاز برای پخت حلیم شیر اصفهانی

شیر۲ لیتر
پیاز۱ عدد
شکربه میزان لازم
پودر دارچین به میزان لازم
نمکبه میزان لازم
کره آب کردهبه میزان لازم
گندم پوست کنده، خیسانده ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی با استخوان۵۰۰ گرم

دستور پخت حلیم شیر اصفهانی

گوشت را با پیاز چهار قاچ و اندکی نمک در ۶ پیمانه آب بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
وقتی آب به جوش آمد، کف گوشت را بگیرید و سپس حرارت را کم کنید.
درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به مدت ۳ ساعت بپزد.
گندم را با ۳ لیتر آب در قابلمه جاداری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را به اندازه‌ای تنظیم کنید که ریزجوش بزند، ولی سر نرود.
در این مرحله گندم را در ظرف دیگری ریخته و اجازه دهید آن هم با آب کافی بپزد. (نسبت به حجم گندم دو برابر آن آب بریزید.)
ساعت فرصت دهید تا گندم خوب بپزد.
در این فاصله گاهی هم بزنید و اگر آب آن کم شد، کمی آب جوش اضافه کنید.
گندم پخته را با گوشت کوب یا غذاساز به شکل پوره درآورده و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
گوشت را از آب بیرون آورده، استخوان و رگ و ریشه آن را بگیرید.
سپس با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش شود (گوشت را هرگز چرخ کنید).
گوشت ریش ریش شده را به گندم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا حلیم باز به جوش آید.
آب و نمک حلیم را اندازه کنید.
چون حلیم معمولا با شکر خورده می‌شود باید کم نمک باشد.
اگر حلیم شل بود حرارت را کمی زیاد کنید و حلیم را هم بزنید تا سفت شود.
پس از پخت کامل مواد و غلظت دلخواه حلیم را در ظرف سرو بکشید و آن را با کره آب کرده و پودر دارچین تزیین کنید و همراه با یک ظرف شکر سر سفره بگذارید.

منبع: میزان

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋