او ادامه داد: این طرح در حال بررسی و تصمیم گیری است و بعد از بررسی تمامی جوانب به زودی نحوه اجرای آن اعلام می شود.
محمود زاده با اشاره به اینکه به دلیل شرایط کرونایی کشور بسیاری از مستاجران در حوزه پیدا کردن واحد مورد نظر و یا پرداخت اجاره با مشکل مواجه شده بودند افزود: تمدید قراردادها در راستای رفع برخی از مشکلات مستاجران انجام می شود اما هنوز نحوه و شیوه اجرای آن مشخص نیست.
محمودزاده به حمایت از مستاجران در شرایط کرونا اشاره کرد و گفت: در هفته ابتدایی فروردین ماه وزارت راه و شهرسازی در راستای حمایت از مستاجران پیشنهاداتی را به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارائه کرده و منتظر اعلام نظر این ستاد هستیم.
او تصریح کرد: ابزار مناسبی برای کنترل قیمتها در بازار اجاره برای دولت وجود ندارد و این بازار به صورت کامل در اختیار بخش خصوصی است در واقع این بخش اقدام به قیمت گذاری برای واحدهای اجاره ای می کند.
محمودزاده افزود: مشکل اصلی آن است که بازار مسکن در اختیار دولت نیست و ما ابزاری برای کنترل آن نداریم و تمامی قیمت گذاریها در این بازار از طریق بخش خصوصی انجام میشود.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: دولت سعی خواهد کرد با افزایش عرضه و اجرای طرح تولید مسکن به صورت مستمر بتواند بخشی از مشکلات متقاضیان را در این حوزه برطرف کند.
محمود زاده درباره تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای مستاجران اعلام کرد: با توجه به بحران کرونا و شیوع این بیماری همهگیر، نگرانی هایی برای مردم بابت نقل و انتقال به واحدهای جدید و همچنین مشکلاتی که در خصوص اجارهبها ایجاد شده است. وزارت راه و شهرسازی مصوبه پیشنهادی را برای دولت به منظور تمدید خودکار شش ماهه اجارهنامه مستاجران، ارائه کرده است.
او با اشاره به اینکه مستاجران در حال حاضر امکان جابه جایی ندارند، افزود: هم اکنون امکان دید و بازدید از واحدهای مسکونی فراهم نیست و درعین حال منابع درآمدی اکثریت مردم کاهش چشمگیری داشته است که این مساله به ویژه در کلانشهرها مشکلات عدیده ای را برای شهروندان ایجاد کرده است. به همین منظور این پیشنهاد از سوی وزارت راه و شهرسازی برای تصویب در دولت و الزام آور شدن آن در دست بررسی قرار گرفته است.
پاسخ ها