دکتر سید مهدی طباطبایی در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های اخبار از زاهدان ، اظهار داشت: با توجه به اهمیت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا نظام مراقبت سندرمیک بیماری ها در پایانه مرزی میرجاوه تقویت شد.
وی افزود: تمامی افراد ی که از مبادی ورود قانونی و از جمله مرز میرجاوه وارد کشور می شوند مورد ارزیابی قرار می گیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به گندزدایی سالنها و ساختمان پایانه مرزی میرجاوه گفت: تجهیزات و لوازم مصرفی موردنیاز برای گندزدایی بر اساس استانداردهای مراقبت بهداشت مرزی و واحد سلامت محیط و کار وزارت بهداشت فراهم شده است.
طباطبایی بیان کرد: همزمان با رویارویی ملی با همهگیری کرونا در سیستان و بلوچستان با مجموعه ای از بیماری های عفونی و بومی منطقه ای مانند مالاریا، التور و تب کریمه کنگو هم مواجه هستیم و باید مردم عزیز همکاری کنند.
وی افزود: بارندگی های فراوان و مناسب شدن شرایط اقلیمی برای رشد و تکثیر پشه های ناقل در کنار ترددهای بی ضابطه و غیرقانونی از خلال مرز از جمله تهدیدات جدّی برنامه حذف مالاریاست و برای استمرار موفقیت در حذف مالاریا ۲ رویکرد عمده ما افزایش بیماریابی جمعیت در معرض خطر و کنترل پشه های ناقل است و در صورتی که عزم همگانی و برنامه جدی نداشته باشیم با همهگیری مالاریا هم رو به رو خواهیم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقویت بیماریابی و مبارزه با ناقلین را از اقدامات مهم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه حذف مالاریا عنوان کرد.
مرز رسمی میرجاوه در ۸۵ کیلومتری شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و هم مرز با تفتان کشور پاکستان است.
پاسخ ها