او با اشاره به اینکه هرسال مبارزه علیه سن مادر در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه با ورود این آفت به مزارع گندم انجام میشود افزود: سمپاشی مزارع علیه سن مادر نقش مهمی در کاهش پوره سن در مزارع گندم دارد و از طغیان این آفت در مزارع جلوگیری میکند.
داودی نیا اضافه کرد: پایش و بررسی مزرعهای مرتباً از سوی کارشناسان مربوطه درحال انجام است و مزارعی که در حد نرم مبارزه باشند کشاورزان با راهنمایی کارشناسان اقدام به مبارزه شیمیایی میکنند.
او ادامه داد: تاکنون مبارزه شیمیایی علیه سن مادر در بیش از ۵۶۷ هکتار از مزارع غلات شهرستان صورت گرفته و همچنین مبارزه با علفهای هرز غلات در بیش از یک هزار و ۴۶۳ هکتار از مزارع از سوی کشاورزان انجام شد.
داودی نیا گفت: با توجه به محدودیت زمانی به کشاورزان توصیه شد در اسرع وقت نسبت به مبارزه با علفهای هرز مزارع گندم و جو اقدام شود و با توجه به ریزش سن مادر نیز به محض به نرم رسیدن مبارزه اقدام به سمپاشی نمایند.
او در پایان افزود: با توجه به بارندگیهای بهاره و رگبارهای فصلی و رطوبت بالا در مزارع احتمال شیوع بیماریهای غلات نظیر زنگ گندم وجود دارد و کشاورزان باید قبل از شیوع بیماری نسبت به سمپاشی مزارع خود اقدام کنند.
کیار از شهرستانهای چهارمحال و بختیاری است که مرکز آن (شهر شلمزار) در فاصله ۴۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان قرار دارد.
پاسخ ها