این رژیم شناس، افزود: در این ایام باید مراقب دریافت میزان کافی مایعات در فاصله افطار تا سحر باشیم و سعی کنیم از مقدار کافی مایعات حتماً استفاده کنیم.
او در خصوص وعده سحری و نکات تغذیهای آن گفت: در این وعده باید سعی کرد از خوردن غذاهای شور، چرب و شیرین خودداری کنیم. هر ۳ عامل میتواند به تشدید حس تشنگی در طی روز منجر شود. اصولاً وقتی غذای شیرین میخوریم، موجب افزایش حجم ادرار خواهد شد. غذاهای شور تمایل مصرف آب را افزایش میدهند و ما برای دفع مقادیر اضافی نمک نیاز به آب بیشتر پیدا میکنیم. غذاهای چرب نیز به همین شکل تمایل به مصرف آب را بالا میبرند.
کوهدانی تأکید کرد: در وعده سحری باید حتماً یک سهم میوه را داشته باشیم و سبزیجات را چه به فرم سالاد یا سبزیجات پخته داخل غذا مصرف کنیم. گروه سبزیجات و میوهها علاوه بر اینکه خود دارای مقادیر بالایی از آب هستند به دلیل فیبر بالایی که دارند، میتوانند حس تشنگی را کاهش دهند.
او افزود: نکته مهم دیگر نوع نوشیدنیهایی است که انتخاب میکنیم. بنده توصیه میکنم از خوردن چای پررنگ در وعده سحر حتماً خودداری شود. از مایعاتی مثل آب و شیر هم در این وعده میتوادن استفاده کرد.
پاسخ ها