او قوانین مربوط به ماه مبارک رمضان را شامل موارد زیر عنوان کرد:
۱-برابر ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی؛ هرکس علناً در انظار، اماکن و معابر عمومی تظاهر به عمل حرام (روزه خواری) نماید برای وی برابر قانون مجازات منظور شده است، پس به منظور رعایت حرمت ماه مبارک رمضان و بهره برداری از حسنات و فیوضات آن از هر گونه تظاهر به روزه خواری جداً خودداری نمایید.
۲- با توجه به شیوع ویروس کرونا به متصدیان واحدهای صنفی و اماکن اقامتی و هتلها توصیه و تاکید میشود تا دستورالعملهای بهداشتی را رعایت و طرح فاصله گذاری هوشمند را اجرا کنند.
۳-متصدیان واحدهای صنفی سوپر مارکت، خوارو بار فروش و قنادی از صرف هرگونه مواد غذایی در مکان صنفی ممانعت بعمل آورند.
۴- به دلیل عدم ارائه خدمات توسط اغذیه فروشیها تاکید میشود مسافران از سفر به استان همدان خودداری کنند.
۵- هشدار به آن دسته از واحدهای صنفی متخلف، در صورت تکرار تخلف انجام شده، با مدیر واحد صنفی متخلف برابر قوانین و مقررات برخورد و ضمن پیگرد قضائی، واحد صنفی نیز تعطیل و پلمپ خواهد شد.
۶- امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه الهی و تکلیف همگانی است، انتظار میرود این امر از سوی شهروندان در این ماه به صورت ویژه رعایت گردد.
۷- رعایت عفاف و حجاب اسلامی از سوی شهروندان یک تکلیف دینی و اسلامی و خواست عموم آحاد جامعه است پس پلیس با افراد هنجار شکن در این زمینه قاطعانه برخورد خواهد کرد.
۸- از عموم شهروندان محترم تقاضا داریم با همکاری با نیروی انتظامی در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را بلا فاصله از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به فوریتهای پلیسی اعلام تا بر خورد لازم با متخلفین صورت پذیرد.
او افزود: گشتهای پلیس استان با حضور فعال خود در طول ماه مبارک رمضان در اماکن عمومی، پارکها و تفرجگاهها، با افرادی که حرمت این ماه رعایت نکنند برخوردهای لازم و قانونی را خواهند داشت.
پاسخ ها