به گزارش گروه استان های اخبار از کرمانشاه ،«آذر، ولی زاده» معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت : در راستای اجرای ماده ۱۶ قانون مدیریتپسماند و براساس ماده ۲۱ تخلفات پسماندی، دهیاریها، بخشداریها، شهرداریها، بخش صنایع، مطبهای پزشکی و بیمارستانها و همه افراد حقیقی باید به صورت قانونی اقدام به تخلیه پسماند کنند و در غیر این صورت مشمول جریمه میشوند.
او،گفت : همه افراد حقیقی یا حقوقی طبق ماده ۱۶ مشمول جرایم آلودگی پسماند میشوند و از این رو باید پسماندهای تولیدی خود را به صورت قانونی تخلیه کنند.
او با بیان اینکه وضعیت پسماندهای استان کرمانشاه به صورت مستمر از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست استان رصد و پایش میشود، گفت: افراد حقیقی و یا حقوقی که از قوانین مدیریت پسماند تخطی کنند مشمول جرایم سنگینی میشوند.
او،افزود: از امروز (شنبه ششم اردیبهشت) تمام دستگاههای دولتی و افراد حقیقی باید بر پسماندهای تولیدی از سوی خود مدیریت داشته باشند.
او با تاکید بر اینکه شخصیتهای حقیقی و حقوقی که مدیریت پسماند انجام ندهند با در نظر گرفتن جرایم قضایی، جریمه نقدی نیز میشوند، ار مردم خواست هرگونه تخلف در زمینه تخلیه غیرقانونی پسماند در سطح استان را به سامانه ۱۵۴۰ یا شماره تماس ۶-۰۸۳۳۸۲۳۰۰۶۰- داخلی ۲۰۴ معاونت نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه اطلاع دهند.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست کرمانشاه در ادامه وضعیت مدیریت پسماند در استان را در سایه همکاری خوب دستگاهها و نظارتهای محیط زیست خوب دانست و گفت: باید این مشارکت و همراهی همچنان ادامه یابد.
ولی زاده همچنین مدیریت پسماند در کلانشهر کرمانشاه را مطلوب دانست و افزود: با شیوع ویروس کرونا جمع آوری پسماند در این شهر تعطیل نشده و از سوی شهرداری انجام میگیرد.
او افزود: در همه شهرستانهای استان محلهای دفن پسماند وجود دارد و در شهر کرمانشاه نیز مرکز بازیافت فعال است.
معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه افزود: روزانه ۷۰۰ تن زباله تولیدی مردم این کلانشهر بازیافت میشود.
انتهایی پیام/د
پاسخ ها