محمد باقر مینایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی اخبار ، درباره کدو حلوایی گفت: مصرف کدو حلوایی برای تمام افرادی که بتلا به نقرس، یبوست، افسردگی، کاهش فعالیت دستگاه ایمنی و خون سازی هستند مفید است.
او با بیان اینکه تاثیر کدو حلوایی بر درمان سرفه چندین برابر داروهایی شیمیایی است، تصریح کرد: کدو حلوایی به گیاه ضد سرفه معروف است و افراد می توانند برای رهایی از سرفههای پی در پی خود از آن استفاده کنند.
او ادامه داد: کدو حلوایی گیاهی است که قابلیت بسیار بالایی در مهار رادیکالهای آزاد بدن دارد. این رادیکالهای آزاد به واسطه آنتی اکسیدان های حاصل از پوست، تخمه و گوشت کدو است مهار میشوند.
مینایی با اشاره به اینکه کدو حلوایی پشتیبانی کننده بدن است، بیان کرد:کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان بیشتر مورد مصرف افراد است که سیستم خون سازی بدن را فعال میکند تا به واسطه آن قدرت هضم غذ
ا هم بالا رود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کدو حلوایی یک ترمیم کننده قوی است، زیرا قابلیت مهار التهابهای موجود در لوله گوارش را دارد. این گیاه ملینی است که به دستگاه گوارش و هضم غذا کمک بسزایی میکند؛ همچنین به عنوان یک ادرارآور در بدن فعالیت میکند.
اودر ادامه تصریح کرد:کدو حلوایی قدرت ترمیم کنندگی بالایی دارد و در درمان زخمها نیز می توان از آن استفاده کرد. افراد زمانی که کدو حلوایی را استفاده میکنند پوست آن را دور نریزند، زیرا میتوانند با سوزاندن آن خاکستر این گیاه را با الکل ترکیب کنند و بر روی زخمها ضماد کنند. این ترکیب برای ترمیم ضخمها موثر است.
مینایی افزود: افراد میتوانند کدو حلوایی را بپزند عصاره آن را گرفته و با عسل
میل کنند این محلول تمام اعضای بدن ازسیستم عصب مرکزی گرفته تا سیستم قلب و عروقی، غددهای فرعی مانند کبد، پانکراس کسیه صفرا و غدههای بزاقی را تحت تاثیر قرار میدهد.
مینایی به تمام افراد توصیه کرد: کدو حلوایی را در سبد غذایی خود جای دهند و به عنوان یک پیش غذا و یا یک دسر مقوی استفاده کنند.
پاسخ ها