با ما همراه شوید تا بهترین مواد طبیعی تقویت موها را معرفی کنیم:
اعتقاد بر این است که روغن رزماری هنگامی که روی پوست سر قرار میگیرد، باعث افزایش متابولیسم سلولی میشود که رشد مو را تحریک میکند. تحقیقات سال ۲۰۱۳ در دانشگاه کینکی در ژاپن نشان داد که عصاره برگ رزماری باعث بهبودی رشد مو در موشها شده است.
یک مطالعه انسانی که در سال ۲۰۱۵ انجام شد، اثربخشی بالینی روغن رزماری را در درمان آلوپسی آندروژنتیک مورد بررسی قرار داد. بیماران مبتلا به آلوپسی آندروژنتیک به مدت ۶ ماه با روغن رزماری یا مینوکسیدیل (۲ درصد) تحت درمان قرار گرفتند. مینوکسیدیل دارویی است که برای تحریک رشد مو استفاده میشود. پس از شش ماه درمان، هر دو گروه افزایش قابل توجهی در تعداد مو داشتند. با این وجود، خارش پوستی در گروه مینوکسیدیل بیشتر بود.
مطالعه نشان میدهد که روغن رزماری همانند داروهای رشد مو با عوارض جانبی کمتری مانند خارش پوستی عمل میکند.
آلوئه ورا دارای خواص تغذیهای و ویتامینها و مواد معدنی متعددی است که به حفظ موهای شما کمک میکند. مزایای آلوئه ورا برای قرنها شناخته شده است، زیرا آلوئه ورا شامل خواص بهداشتی، زیبایی، دارویی و مراقبت از پوست است. این گزینه پوست را نرم و لطیف میکند و محیط ایده آلی برای رشد مو فراهم میکند.
شما میتوانید ژل آلوئه ورا را مستقیما به پوست سر بمالید یا آن را به یک شامپوی ملایم و طبیعی اضافه کنید. همچنین میتوانید نیمی از یک فنجان آب آلوئه ورا را دو بار در روز بخورید. خواص درمانی باعث بهبود سلامت پوست شما میشود.
یکی از مطالعات انجام شده در سال ۲۰۱۲ نشان میدهد ژل آلوئه ورا باعث کاهش التهاب و اثرات زخم پس از جراحی بر روی موشها میشود. نه تنها آلوئه ورا باعث بسته شدن سریع زخم میشود، بلکه رشد موها را نیز در افراد تسریع میکند.
گزارش شده است که آلوئه ورا اثر محافظتی در برابر آسیب تابشی به پوست دارد. تابش شدید این اشعه بر روی پوست سر میتواند منجر به ریزش مو شود. پس از تجویز ژل آلوئه ورا، یک پروتئین آنتی اکسیدان به نام فلوتونیایین تولید میشود که باعث از بین رفتن رادیکالهای آزاد و جلوگیری از سرکوب ناشی از UV میشود.
از آنجا که آلوئه ورا خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارد میتواند به از بین رفتن شوره سر کمک کند. این گزینه مناسب افرادی است که دوست دارند موهای خوبی داشته باشند و از شر شوره سر خلاص شوند. آنزیمهای موجود در این ژل میتواند به از بین رفتن سلولهای مرده پوست سر کمک کند و به تولید بافتهای مجدد پوستی در این ناحیه منجر گردد.
منبع: مجله سلامت
پاسخ ها