نیاز به کاهش خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده در راستای تحقق درآمدهای مورد نیاز برای اداره کشور، کاهش آلودگیهای ناشی از فرآیندهای تولید انرژی و سوخت رایج و نیازهای روزافزون بدون پاسخ مانده در حوزه کنترل هوشمند سیالات، یک شرکت دانش بنیان با کمک ۲۵ نفر از متخصصان کشور را مصمم به ارائه راهکارهای بومی در این حوزه کرد.
بنا به گفته محمد گلستانه مدیر عامل شرکت سازندگان صنعت اسپادانا "GSSE" سال ۹۱ به همت متخصصان شرکت، مهندسی معکوس برای تامین قطعات یدکی و برخی تجهیزات انجام شد. از سال ۹۶ هم با تسلط به دانش طراحی، بدون نیاز به هرگونه نمونه و صرفا بر اساس نیاز متقاضی، تجهیزات کامل طراحی و به مشتریان ارائه شد.
او ادامه داد: گروه سازندگان این شرکت با بهره مندی از پرسنل کارآزموده، نرم افزارهای پیشرفته طراحی، شبیه سازی روز و دستگاههای مدرن CNC به صورت دانش بنیان در زمینه طراحی و ساخت انواع کنترل ولو و شیرآلات ایمنی فعالیت میکند.
طراحی و تولید کنترل ولو در مدلهای Globe، (Triple & Quad Offset) Butterfly و Ball، انواع رگولاتور با عملگر مستقیم و پایلوت دار، شیرآلات ایمنی فشار، خلاء و دما، شیرآلات قطع و وصل اضطراری بدون محدودیت در سایز، کلاس فشار و شرایط فرآیندی از جمله محصولات تولیدی این شرکت است.
این محصولات با کیفیت بسیار بالایی تولید میشود به گونهای که مدیر عامل شرکت، معتقد است توانسته اند رقبای بین المللی خود را در این عرصه پشت سر بگذارند و با محصولات تولیدی خود رضایت مشتریانشان را کسب کنند.
این فعال دانشبنیانی افزود: برخی محصولات شرکت ما در کشور هیچ رقیبی ندارد و سالها است که در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی و نیروگاهی مورد استفاده قرار میگیرند. محصولات این شرکت دانشبنیان به مرزهای جهانی هم رسیده و بازار بینالمللی هم برای محصولاتشان ایجاد شده است.
به گفته مدیر عامل این شرکت، نمونه صادراتی محصولاتشان به اروپا ارسال شده و قرار است با همکاری دانشگاه زاراگوزا اسپانیا، اقدامات لازم برای اخذ تاییدیههای بینالمللی برای مصرف این محصولات در اروپا انجام شود.
پاسخ ها