به گزارش گروه استان های
اخبار
از یاسوج
، ذبیح الله محمدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده با اشاره به نقش جنگلها و مراتع در حفظ سلامتی انسان گفت: امروز حفظ مراتع و جنگلها به دلیل تخریب بی رویه انسانها و وجود برخی بیماریها باعث شده است تا بخشی از این سرمایههای الهی در معرض خطر قرار بگیرند.
او افزود: از این رو اقدامات خوبی از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری در طی دهههای گذشته در راستای صیانت و ارتقای سطح جنگلی و پوشش مراتعی صورت گرفته است که نتیجه این اقدامات کاملا موثر بوده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده تصریح کرد: یکی از مهمترین آفتهای که چند سالی است باعث از بین رفتن درختان بلوط میشود بحث آفت پروانه برگ و جوانه خوار بلوط در جنگلها است که این آفت در برخی از مناطق جنگلی بلوط شهرستان نیز مشاهده شده که با تدابیر صورت گرفته از سوی اداره کل منابع طبیعی و شهرستان عملیات محلول پاشی در سطح ۲۰۰ هکتار از درختان بلوط در شهرستان لنده اجرا شد.
محمدی اظهارکرد: این آفت به دلیل پدیده خشکسالی در سالهای گذشته حادث شده است که با کارشناسیهای صورت گرفته و تامین اعتبارات لازم طرح مبارزه با آفات در مرحله اول حوزه آبخیز موگرمون، روستای دشت ناصری با کمک بخش خصوصی پایش و محلول پاشی خواهند شد.
او گفت: با توجه به شناسایی آفت سوسک چوب خوار و پروانه برگ و جوانه خوار بلوط و عملیات محلول پاشی در جنگلهای شهرستان امیدواریم شاهد از بین رفتن این آفات در کمترین زمان ممکن باشیم چرا که جنگلها مهمترین سرمایه بشری هستند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: اقدامات خوب اداره منابع طبیعی در حوزه آبخیزداری با اجرای طرحهای گابیون بندی و بندهای انحرافی در مسیر سیلابها و درههای فصلی علاوه بر جلوگیری از فرسایش خاک باعث پیشگیری از سیلابهای مخرب و ویرانگر شده است.
پاسخ ها