به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی اخبار ، حسین میرزایی، مشاور حوزه کسب و کارهای آی تی و فناورانه اظهار کرد: بحران کرونا هم مانند سایر بحرانها نیازمند برنامه ریزیهای به موقع و سریع است. برنامه ریزیهایی که به زبان متخصصان ارزیابی سریع مینامند.
وی افزود: ارزیابی که از گذشته باید با شناسایی کسب و کارها در بانک اطلاعاتی خود تجمیع میکردیم. به طور مثال سامانهای تحت عنوان "سایه بان" را اجرایی و میزان دستفروشان و محل فعالیت آنها را برای حمایتها در روزهای بحران شناسایی میکردیم.
میرزایی ادامه داد: به طور مثال در سامانه رفاه ایرانیان تعداد ۷ هزار و ۵۰۰ دستفروش در تهران شناسایی شدند البته که گمانه زنیها را در سطح کشور به ۲۰۰ هزار دستفروش براورد کرده و با در نظر گرفتن بعد خانواده آنها حدس میزنیم که یک میلیون نفر با مشکل مالی و آسیب از کرونا در این شغل رو به رو شده باشند.
میرزایی ادامه داد: البته مشاغل متفاوتند و این دسته بندیها هم باید تدوین شود. مشاغلی همچون رستوران ها، پاساژها و ... که حمایت از آنها باید متفاوت باشد.
این مشاور حوزه آی تی بیان کرد: یک نمونه موفق اجرای پنل و شناسایی افراد را در چهل روستا در سیل سیستان و بلوچستان پیاده سازی و ظرف مدت یک روز مشکلات را لیست کردیم.
میرزایی به نقص سیستم سامانه سلامت وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این سیاست گذاری بسیاری قابل تقدیر است، اما مشکل اصلی سامانه سلامت، سایت بودن و یکبار اظهارگیری آن است. یعنی ما فقط یکبار اطلاعات خود را ثبت کرده و میرویم و کسی متوجه نمیشود که روزهای آتی آیا مبتلا شده ایم یا خیر؟!
وی گفت: در بخش حمایتها اعطای تسهیلات را نوعی سم میدانم چرا که بعدها با مشکل معوقات تسهیلات رو به رو خواهیم شد.
در حال تکمیل...
پاسخ ها