رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران افزود: شهرداری تهران با توجه به طرحهای تشویقی ارائه شده برای احیای بافت فرسوده با رویکرد مشارکت دهی مردم و صاحبان املاک توانست حدود ۴۰ درصد بافت فرسوده پایتخت را نوسازی کند.
سالاری با تاکید بر این نکته که در دوره پنجم مدیریت شهری یکی از اولویتها بازآفرینی شهری است، گفت: رویکرد از نوسازی و درجاسازی به بازآفرینی و ارتقا منزلت در بافتهای فرسوده و بد مسکن تغییر کرده و دولت هم همواره بر بازآفرینی شهری تاکید دارد و بر همین اساس ستاد بازآفرینی شهر تهران با حضور تمام نهادهای ذیمدخل تشکیل شد.
او با اشاره به این نکته که هنوز دولت نتوانسته بر اساس قولهای داده شده خود برای بازآفرینی شهر تهران عمل کند، تصریح کرد: شهرداری تهران در کنار تمام مشکلات مالی اعتبارات قابل توجهی در ایجاد سرانههای محله و ایجاد پروژه محرک توسعه هزینه کرده است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران بیان کرد: شهرداری با اولویت قرار دادن نظر شورای شهر پنجم احیای ۱۸۰ محله غیر برخوردار و کم برخوردار در بافت فرسوده را مبتنی بر سند توسعه محلی در دستور کار خود قرار داد.
سالاری با اشاره به بودجه در نظر گرفته شده برای احیای بافت فرسوده گفت: بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان بودجه برای پروژههای محلی در نظر گرفته شده است.
او در پاسخ به این سوال که در بین مناطق ۲۲ گانه کدام مناطق دارای بیشتری بافت فرسوده است، گفت: مناطق ۱۰، ۱۷، ۱۱، ۱۲، ۲۰، بخشی از منطقه ۱۸ و ۱۹ و پهنه شرقی منطقه ۷ دارای بیشترین بافت فرسوده در تهران است.
پاسخ ها