او افزود: بعضی از افراد با اتکا بر همین باور بی پایه و اساس و مصرف الکل های اتانول و متانول که هر دو سمی هستند، زمینه نابینایی و حتی مرگ خود را فراهم می کنند.
شریفی به بی توجهی برخی افراد به توصیه های بهداشتی مربوط به کرونا اشاره کرد و گفت: قطعا رمز اصلی مقابله با کرونا و قطع زنجیره انتقال این ویروس، درخانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی است.
این متخصص بیماری های تب دار و گرمسیری این ایام را فرصت مناسبی برای کنار خانواده بودن دانست و اظهارداشت: در این مدت همچنین افراد با مصرف نوشیدنی های گرم، سبزیجات، میوه ها و مصرف نکردن غذاهای زیاد شیرین و چرب، به تقویت سیستم ایمنی خود کمک کنند.
او تصریح کرد: افراد مسن، بیماران سرطانی، افراد تحت درمان با شیمی درمانی و کورتیکوتراپی، افراد پیوندعضوی و بیماران قلبی وعروقی مزمن از جمله افراد آسیب پذیر مقابل ویروس کرونا هستند و خود این بیماران و اطرافیان آن هاباید مراقبت لازم را داشته باشند.
شریفی بیان کرد: افراد با علائم خفیف مانند سرماخوردگی با نزدیک ترین مرکز بهداشت محل زندگی خود تماس بگیرند و از این طریق راهنمایی های لازم را از پرسنل بهداشتی دریافت نمایند.
متخصص بیماری های تب دار و گرمسیری و فوکال پوینت آنفولانزا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در پایان اظهارداشت: استفاده از مواد شوینده استاندارد، ایجاد تهویه مناسب، باز گذاشتن درب هنگام ضدعفونی سرویس بهداشتی و اتاق خود و نیز استفاده از مقدار مناسب ضدعفونی کننده برای شستشو از ایجاد آلرژی و مسمومیت در افراد جلوگیری می کند.
پاسخ ها