او افزود: چند سالی است که از دستگاههای مختلف همچون سازمان شیلات، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت تقاضا کردیم که به جای تبلیغ گسترده در خصوص پرورش ماهی در قفس، تکنولوژی ساخت تجهیزات در داخل را فراهم کنند که متأسفانه به سبب بحث شیرین واردات، ورود تجهیزات پرورش ماهی در قفس از نظر حسابداری صنعتی توجیه اقتصادی ندارد.
قاسمی با اشاره به اینکه در بحث ساخت تجهیزات شیلات در داخل بسیار عقب هستیم، بیان کرد: تا زمانی که این نقصان در داخل برطرف نشود، تنها شعار ساخت پرورش ماهی در قفس را میدهیم.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ادامه داد: علی رغم آنکه کشورهای اسکاندیناوی تنها به اندازه ۲ استان ما مساحت دارند، اما ۲ میلیون تن از تولید آبزیان آنها مربوط به پرورش ماهی در قفس است.
او مجموع تولید صید و پرورش آبزیان در کشور را یک میلیون تن اعلام کرد و گفت: این در حالی است که کشورهای اسکاندیناوی ۲ برابر کل تولید شیلات از پرورش ماهی در قفس تولید میکنند.
قاسمی در پایان تصریح کرد: رفع مشکلات ساخت تجهیزات در داخل نیازمند حمایت دولت، سیستم بانکی و وجود یک استراتژی و نقشه راه مناسب برای توسعه پرورش ماهی در قفس است که متأسفانه چنین نقشه راهی در شیلات وجود ندارد.
پاسخ ها