🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی

در این مطلب دستورالعمل تهیه ژیگوی بوقلمون را به شما عزیزان آموزش داده‎‌ایم.

آموزش تهیه ژیگوی بوقلمون خوشمزه و عالی
به گزارش گروه وبگردی اخبار ، روش درست کردن ژیگوی بوقلمون را برای شما داریم که راحت طبخ می‌شود و طعمی بی‌نظیر خواهد داشت. این غذا در رستوران‌ها چندان سرو می‌شود.

مواد لازم برای ژیگوی بوقلمون:
ران بوقلمون ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ بوته
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
برگ بو ۵-۴ عدد
روغن مایع به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
رب به میزان لازم

طرز تهیه ژیگوی بوقلمون:

از شب گذشته ران بوقلمون را شسته و توسط چاقو برش‌های عمیق و کوچک در آن ایجاد کنید. داخل هر یک از این برش‌ها یک حبه سیر و ۲ تا ۳ عدد فلفل دلمه و برگ بو‌ها را روی ان‌ها قرار دهید، سپس آن را در یخچال به مدت ۱۲ ساعت بگذارید. پیاز را پوست بگیرید و آن را خرد کنید. در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید و به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا پیاز طلایی رنگ شود.

حالا ران بوقلمون را داخل تابه قرار دهید. به اندازه یک استکان آب جوشیده داخل تابه بریزید و زیر حرارت را کم کنید تا ران پخته شود. نمک را هم بیفزایید. در این مدت توسط کفگیر‌های مناسب ران که من از دوتا کفگیر بهره گیری کردم را بچرخانید تا هر دو طرف آن سرخ شود.

بعد داخل یک ظرف روغن ریختم، رب را در آن تفت دادم زعفران را هم اضافه کردم کمی آب به آن اضافه میکنم و می‌ریزم روی بوقلمون در آن را می‌بندم. تا آرام آرام بپزد.

منبع: پارس ناز

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋