او که سمتهای مختلفی داشت از ابتدای دولت یازدهم به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور منصوب شد و سپس در خلال مذاکرات گروه ۵+۱ به عنوان یکی از اعضای مذاکره کننده حضور مستمر در تمامی جلسات داشت.
پای حسین فریدون به حواشی از زمان ماجرای فیشهای حقوقی و دخالت در تعیین رئیس بانک رفاه کارگران به حواشی باز شد، اما در آستانه انتخابات ۹۶ موضوع فسادهای مالی او به یکباره تبدیل به تیتر یک اخبار شد.
البته پس از این اتهامات و درباره فسادهای مالی ارتباط حسین فریدون با رسول دانیال زاده ابر متهم فساد بانکی هم تبدیل به حواشی بسیار بزرگ شد.
پس از این ماجراها نمایندگان مجلس با انتشار نامهای فریدون را به فساد اقتصادی محکوم کردند و با بالا گرفتن این حواشی و مطرح شدن فسادهای اقتصادی برای فریدون پرونده تشکیل شد و رسیدگی به آن ادامه پیدا کرد.
فسادهای اقتصادی ارتباط و متهمان کلان اقتصادی در پرونده سلطان فولاد اتهاماتی بود که به حسین فریدون منتصب شد.
از تیرماه سال ۹۶ همزمان با بالا گرفتن حواشی مربوط به فریدون بازجوییها از او آغاز شد و وی چندین مرتبه برای ارائه توضیحات به دادسرا احضار شد.
از سال ۹۶ تا سال ۹۸ رسیدگی به این پرونده در دادسرا در حال رسیدگی بود و موضوعات مختلفی درباره آن مطرح شد موضوعاتی که هیچگاه هیچ کدام به تایید نرسیدند.
اما سرانجام ۹ مهر سال گذشته سخنگوی دستگاه قضا از مختومه شدن پرونده حسین فریدون و صدور حکم برای آن خبر داد.
به گفته غلامحسین اسماعیلی حسین فریدون اتهامات مختلف به ۵ سال حبس محکوم شد که این حکم قطعی بود و هم اکنون حسین فریدون برای اجرای حکم در زندان است.
پاسخ ها