زهرا شیخی، نماینده منتخب مردم اصفهان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های اخبار
ازاصفهان، گفت: پدرم در آستانه سی سالگی در اسفند ماه سال ۱۳۶۰ راهی جبهه شدند و پس از تقریبا ۲۰ روز در چهارم فروردین ۱۳۶۱ به شهادت رسیدند.
او با اشاره به اینکه در زمان شهادت پدر سه سال داشته ادامه داد: پدرم در عملیات فتح المبین جانباز شدند و زمانیکه با آمبولانس در حال انتقال به بیمارستان بودند، در اثر اصابت خمپاره به آمبولانس به شهادت رسیدند.
این نماینده منتخب افزود: هرچند تاریخ شهادت ایشان چهارم فروردین بود، اما به دلیل اینکه پیکر پدرم در اثر سوختگی قابل شناسایی نبود، خاکسپاری تا چهاردهم فروردین به تاخیر افتاد و در ابتدا قرار بود به عنوان شهید گمنام در مشهد الرضا به خاک سپرده شوند.
شیخی بیان کرد: قبل از اینکه پدرم به جبهه بروند اثر جراحی روی گردنشان وجود داشت و در نهایت از روی همین رد جراحی، هویتشان شناسایی میشود.
او با اشاره به اینکه پدرم در نامهای که از جبهه فرستاد بود به این نکته اشاره کرده بود که پدر و مادرم جنازه من را نبینند، چون تاب دید آنرا ندارند افزود: پدرم در وصیت نامه اش به نوعی درباره نحوه شهادتش صحبت کرده بود، او در وصیت نامه اش گفته بود" اگر شهید شوم و جنازه ام تکه تکه شود شماای منافقان و کوردلان بدانید اگر شهید شوم برادران دیگری جای مرا پر خواهند، شماای صدامیان و مزدوران امریکای جنایتکار بدانید اگر مرا بکشند و جنازه ام را آتش بزنند و خاکستر مرا به هوا بسپارند، هرکجا که ذرهای از خاکسترم برود، لالهای میروید و شما را نابود میکند.
زهرا شیخی در پایان گفت: در ایام انتخابات در جلسهای به طور کاملا اتفاقی با یکی از همرزمان پدرم در عملیات فتح المبین دیدار کردم که دوباره ماجرای شهادت پدرم را با جزییات کامل برایم تعریف کردند.
ی
پاسخ ها