وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان با ۱۸ هزار و ۵۴۳ هکتار بالاترین سطح مبارزه را به خود اختصاص داده است، افزود: در سه استان دیگر حدود ۴ هزار هکتار مبارزه صورت گرفته است.
میر ادامه داد: وضعیت بارندگی، دمای هوا و وزش باد به گونه ای است که هجوم های جدیدی از آفت ملخ صحرایی در ایام نوروز در استان های جنوبی کشور خواهیم داشت که این موضوع موجب شده در این استان ها تیم ها آماده باش باشند.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با اشاره به اینکه بحث ردیابی، کنترل و مبارزه با آفت ملخ صحرایی در نوروز ادامه دارد، بیان کرد: آمادگی از لحاظ ادوات و سموم در ۹ استان جنوبی همانند سال گذشته صورت گرفته و جای هیچ گونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.
به گفته وی، ورود جمعیت های میلیونی ملخ صحرایی نشان می دهد که عملیات سنگین تری در خصوص مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی پیش رو داریم.
میر افزود: بنابر گزارش های فائو حجم آفت در کشورهای آفریقایی طی ۲۵ سال اخیر بی سابقه است که این امر نشان می دهد سطح مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی در کشور ما به بیش از یکمیلیون هکتار می رسد.
این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت تخصیص اعتبارات علیه مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی تصریح کرد: برای مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی اعتبارات ملی و استانی پیش بینی شده به طوریکه اخیرا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور توزیع بین استان ها تخصیص داده شده است.
پاسخ ها