🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

نشست اضطراری کشورهای عربی در پی حمله اسرائیل

خبرگزاری قطر اعلام کرد که دوحه روزهای یکشنبه و دوشنبه میزبان یک اجلاس اضطراری عربی-اسلامی خواهد بود تا پیامدهای حمله اخیر اسرائیل به خاک قطر بررسی شود.

شفقنا:  خبرگزاری قطر اعلام کرد که دوحه روزهای یکشنبه و دوشنبه میزبان یک اجلاس اضطراری عربی-اسلامی خواهد بود تا پیامدهای حمله اخیر اسرائیل به خاک قطر بررسی شود.

photo_2025-09-11_16-19-46

دولت قطر اعلام کرده است که این حمله، به گفته مقام‌های این کشور، به‌طور مشخص محل سکونت تعدادی از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در پایتخت این کشور را هدف قرار داده است. این اقدام موجب نگرانی گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی شده است.

وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «ارتش اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که حمله توسط نیروی هوایی این کشور و با همکاری سازمان امنیت داخلی اسرائیل شاباک انجام شده و هدف آن، ستاد رهبری حماس در دوحه بوده است. این بیانیه در حالی صادر شد که جزئیات بیشتری درباره خسارات انسانی یا مالی ناشی از این حمله منتشر نشده است، اما مقامات قطری و حماس از تلاش برای بررسی ابعاد حقوقی و امنیتی آن خبر داده‌اند».

حماس نیز اعلام کرد که هیئت مذاکره‌کننده این جنبش به رهبری خلیل الحیه، رئیس دفتر حماس در غزه، از این اقدام تروریستی جان سالم به در برده است و هیچ یک از اعضای این هیئت آسیب ندیده‌اند.

 این حادثه موجب شد که دوحه فوراً بر لزوم تشکیل نشست‌های اضطراری و هماهنگی با کشورهای عربی و اسلامی برای بررسی وضعیت امنیتی و پاسخگویی به اقدامات اسرائیل تأکید کند.

 

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋