افراد ممکن است در برههای زندگی خود دچار کم شنوایی شوند. اینجاست که سمعکها به کمک فرد میآیند و در بهبود شنوایی او کمک میکنند. اما سمعک چگونه کار میکند و برای خرید آن باید به چه نکاتی توجه داشت؟ ما در این متن میخواهیم راهنمای جامع خرید سمعک برای افرادی با کمشنوایی شدید را به شما ارائه کنیم.
شنوایی ممکن است بنا به دلایل مختلف از مشکلات مادرزادی و ژنتیکی گرفته تا افزایش سن و پیری، دچار مشکلاتی شود و افراد ممکن است در برههای زندگی خود دچار کم شنوایی شوند. اینجاست که سمعکها به کمک فرد میآیند و در بهبود شنوایی او کمک زیادی میکنند. اما سمعک چگونه کار میکند و برای خرید آن باید به چه نکاتی توجه داشت؟ ما در این متن میخواهیم راهنمای جامع خرید سمعک برای افرادی با کمشنوایی شدید را به شما ارائه کنیم. با ما همراه باشید.
مرکز تخصصی شنوایی سمعک برتر
عرضه کننده انواع سمعکهای آلمانی، دانمارکی، سوئیسی و کانادایی مناسب با شرایط بیمار و سالمند
تمام سمعک ها دارای گارانتی و خدمات پس از فروش
امکان تجویز اولیه سمعک در تهران و حومه
خیابان شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر, بن بست مرشدی، پلاک ۱۷، واحد یک
بیش از ۲۵ سال سابقه در ایران و آمریکا
از ساعت ۹:۳۰ الی ۲۰
سمعک یک دستگاه کوچک الکترونیکی است که با تقویت صداهای محیط و کاهش نویزهایی که در گوش فرد کم شنوا شنیده میشود، موجب افزایش کیفیت شنوایی و درک گفتار شده و با تقویت ارتعاشات صوتی به فرد کمک میکند تا صداهای اطراف را بهتر و بیشتر بشنود. هر سمعک از بخشهای باتری، میکروفون، تقویت کننده و بلندگو تشکیل شده است. تمام این تجهیزات در یک دستگاه کوچک جمع شده که در گوش فرد و اطراف آن قرار گیرد و موجب بهبود کیفیت شنوایی شود.
هنگامی که فرد برای شنیدن صداهای اطراف دچار مشکل شد و برای درک گفتار اطرافیان نیاز به شنیدن چند باره آنها پیدا کرد، باید برای شنوایی سنجی به پزشک مراجعه کند. به طور کلی در موارد زیر احتمال نیاز به سمعک وجود دارد:
هنگامی که فرد با یکی از مشکلات گفته شد در بالا مواجه شد برای بررسی بیشتر وضعیت خود به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه میکند. پزشک در ابتدا با معاینه بالینی فرد و مشاهده درون گوشها و با پرسیدن سوالاتی از او وضعیت کلی بیمار را بررسی مینماید. سپس با تجویز شنواییسنجی سعی در تشخیص بهتر و دقیقتر این وضعیت خواهد داشت. شنواییسنجی کمک میکند تا میزان شنوایی و کیفیت آن در فرد مشخص شود. نتیجه این تست نیاز یا عدم نیاز به سمعک را تعیین خواهد کرد. اگر میزان شنوایی بیمار در محدوده 40 تا 70 دسی بل باشد، بیمار دچار کم شنوایی متوسط است و به سمعک نیاز دارد. حال توجه به شرایط بیمار و بودجه او بهترین نوع سمعک انتخاب خواهد شد.
سمعکها انواع مختلفی دارند که بر اساس شکل و فرم، عملکرد، اندازه و برند تقسیم بندی میشوند. اما انتخاب بهترین سمعک برای هر فرد با توجه به چه عواملی صورت میگیرد؟ باید گفت مواردی همچون میزان کمشنوایی بیمار، شرایط سنی، سبک زندگی و شغل فرد در انتخاب نوع سمعک موثر هستند.
امروزه سمعکها از تنوع بالایی برخوردار شدهاند و کارایی آنها نیز بسیار بهتر شده است. حتی در شکل ظاهری آنها نیز تغییرات زیادی پدید آمده به گونهای که بعضی از انواع آنها کاملا به صورت مخفی در گوش نصب میشوند و از بیرون قابل مشاهده نیستند. سمعکهای مختلفی از جمله سمعکهای پشت گوشی یا BTE، بلندگو در کانال (RIC) ، درون گوشی (ITE)، درون کانال (ITC)، کاملاً درون کانال (CIC) و نامرئی (IIC) وجود دارند که هرکدام ویژگیها و مزایای خاص خود را داشته و پزشک با توجه به شرایط بیمار یکی از آنها را پیشنهاد میدهد.
در این نوع سمعک دیجیتال بلندگو داخل بدنه پلاستیکی سمعک قرار دارد و صدا از طریق یک لوله به داخل گوش منتقل میگردد.
در این سمعک گیرنده یا بلندگوی آن به جای قرارگیری در پوسته سمعک، در داخال کانال گوش قرار میگیرد. این باعث شده که طراحی این سمعک ظریفتر و کوچکتر شود. افزایش میزان شنوایی با این سمعک خوب و مناسب است.
این سمعک دارای اندازه بزرگتری بوده و طراحی آن به گونهای است که تا نیمه پایینی لاله گوش را میپوشاند. این سمعک برای افرادی با افت شنوایی شدید گزینه مناسبی خواهد بود.
این سمعکهای داخل کانال طوری طراحی شدهاند که در قسمت پایینی یک سوم صدفه لاله گوش قرار میگیرند.
این سمعکها به طور کامل در داخل کانال گوش قرار میگیرند و از نظر دیده شدن، دید کمی دارند. به این سمعکها سمعک نامرئی هم میگویند.
مهمترین مزیت این سمعکها نامرئی بودن و جنبه زیبایی آنهاست.
حال که با سمعک و انواع آن آشنا شدید شاید این سوال برایتان پیش بیاید که برای افرادی با کم شنوایی شدید چه سمعکی مناسبتر است؟ باید گفت برای این دسته از افراد سمعکهای سوپر پاور که دارای بهترین سیستم پردازشی هستند، بهترین انتخاب خواهد بود. نکته مهم درباره انتخاب سمعک برای افرادی با کم شنوایی شدید آن است که سمعکهای داخل گوشی که به طور کامل درون گوش قرار میگیرند ( مانند CIC و IIC ) برای این مشکل مناسب نیستند چون به دلیل محدودیتی که در قطعات دارند و فضای کوچکی که در آن قرار میگیرند، دارای قدرت کمتری هستند. برای افرادی با کم شنوایی بالا بهتر است از سمعکهای سوپر پاور که بزرگتر است، استفاده شود.
معمولا پزشک متخصص با توجه به شرایط بیمار و میزان کم شنوایی او بهترین نوع سمعک را تجویز میکند اما در هنگام خرید سمعک بهتر است به نکات زیر توجه داشته باشید:
این مرکز با اخلاق حرفهای و رعایت پروتکلهای بهداشتی از ساعت 9 صبح تا 8 شب در خدمات مراجعه کنندگان است.
خدمات سمعک برتر
انواع سمعک
همین حالا تماس بگیرید.
۰۹۱۲۵۴۰۳۰۳۲
جهت مشاهده نمونهها و محصولات از صفحه اینستاگرام بازدید نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
خیابان شریعتی، روبروی بیمارستان ایرانمهر, بن بست مرشدی، پلاک ۱۷، واحد یک
پاسخ ها