محسن زارعی با بیان اینکه نتایج امتحانات نهایی روز شنبه ۱۶ تیر اعلام میشود گفت: برگه پاسخبرگ دانشآموزان در حال تصحیح است و تصحیح به میزان خوبی رسیده، استان معین تعیین شده و استانهایی که دبیرخانه راهبری کشوریشان در آنجا مستقر هستند، تولیت کار تصحیح اوراق را انجام میدهند.
ایسنا: رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۱۸۰۰ پرونده دانشآموزی به هیأت بدوی ارسال شده که تخلفاتی شامل همراه داشتن یادداشت، نگاه کردن پاسخ برگ کنار دستی و تخلف شدیدتر همچون انتشار سؤالات امتحانی بوده است، گفت: طبق قانون، مشارکت در انتشار سؤال و فعالیت شبکهای داشتن عواقب خیلی شدیدی از جمله ۳ تا ۱۰ سال محرومیت از شرکت در امتحانات دارد؛ هیأت بدوی در این مورد سختگیری شدیدی دارد.
محسن زارعی با بیان اینکه نتایج امتحانات نهایی روز شنبه ۱۶ تیر اعلام میشود گفت: برگه پاسخبرگ دانشآموزان در حال تصحیح است و تصحیح به میزان خوبی رسیده، استان معین تعیین شده و استانهایی که دبیرخانه راهبری کشوریشان در آنجا مستقر هستند، تولیت کار تصحیح اوراق را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه در تصحیح از گروههای آموزشی و همکاران خبره استفاده کردهایم افزود: پیشبینی میشود تا روز جمعه کارها انجام و نهایی شود و روز شنبه ۱۶ تیر نیز نتایج اولیه امتحانات اعلام شود.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانشآموزان و شرکتکنندگان بعد از دریافت نتایج، بلافاصله میتوانند درخواست بررسی مجدد(اعتراض) دهند ادامه داد: اگر دانشآموزی نسبت به نمره رضایت نداشت و احساس کرد نمره بهتری کسب میکند، میتواند درخواست تصحیح مجدد دهد؛ مصحح چهارم مستقل از تصحیح قبلی کار تصحیح را انجام می دهد و نظرش نظر برتر است.
زارعی با بیان اینکه فرد بداند که با این درخواست، مصحح ممکن است نمره قبلی را کاهش یا همان را تایید یا افزایش دهد گفت: اگر دانشآموز یقین دارد با توجه به راهنمای تصحیح که منتشر شده، نمره بیشتری باید به برگه تخصیص یابد، این درخواست را دهد؛ بلافاصله بعد از درخواست، پاسخ برگ به مصحح داده میشود، ممکن است همان روز کار تصحیح انجام و همان روز بازخورد و نتیجه اعلام شود.
وی با بیان اینکه تا روز ۲۰ تیرماه همه دانشآموزان فرصت دارند همزمان هم کارهای اعتراض را انجام دهند و هم نتیجهنهایی به آنها اعلام شود افزود: در تلاشیم به محض اینکه نمره دانشآموزان نهایی شد، با پیامک به آنها اطلاعرسانی شود.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۱۸۰۰ پرونده به هیئت بدوی ارسال شده که تخلفات شامل همراه داشتن یادداشت، نگاه کردن پاسخ برگ کنار دستی و تخلف شدید مانند انتشار سوال از سوی شرکت کنندگان است ادامه داد: طبق قانون، مشارکت در انتشار سوال و فعالیت شبکهای کردن عواقب خیلی شدیدی از جمله از سه تا ده سال محرومیت برای دانشآموز تصمیم گیری می شود و هیئت بدوی معمولا در این مورد خیلی سختگیری میکند. سعی میشود از ظرفیت قانون برای جلوگیری از انتشار تخلفات استفاده شود.
زارعی با بیان اینکه ۴۲ انتشار سوال در کل کشور انجام شدکه افراد شناسایی شدند اظهارکرد: پرونده تخلفات در هیئت بدوی در حال بررسی است و هیئت، آرای سختگیرانهای خواهد داشت به جهت اینکه فعالیت این افراد بر اساس فریبهایی که خوردهاند شبکهای بوده و این فعالیت با علم و از سر ناآگاهی نبوده، هرچند برخی فریب خوردند اما به اعتماد عمومی آسیب زدهاند و به همین جهت با استناد به قانون هیئت، برخورد شدیدی با این افراد خواهد داشت.
پاسخ ها