🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۴۹ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

از سالاد پاستای ایتالیایی تا سه نوع برگر خانگی خوشمزه برای عصرانه طرز تهیه

از سالاد پاستای ایتالیایی تا سه نوع برگر خانگی خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه
به گزارش گروه وبگردی اخبار ، همیشه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها به صرف ناهار و شام برگزار نمی‌شود عصرانه نیز گزینه مناسبی برای دورهمی‌های دوستانه است. در این بسته خبری خوراکی‌های پیشنهادی برای مهمانی عصرانه را بیان کرده ایم؛ با توجه به سلیقه خود و ذائقه مهمانتان منوی خود را انتخاب کنید.

در گزارش زیر شما را با طرز تهیه ۵ نوع عصرانه خوشمزه و لذیذ آشنا می‌کنیم.

 

دستور تهیه نان پیراشکی خانگی

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که تمایل زیادی به درست کردن انواع  نان ها در منزل دارند و حتی فست فود و غذاهایی که داخل رستوران ها طبخ می شوند را در خانه آماده می کنند ، به همین منظور دستور تهیه یک نوع نان مخصوص پیراشکی را برای شما تهیه کرده ایم که در ادامه می خوانیم:

دستور تهیه نان پیراشکی خانگی

مواد لازم:

 وانیل – یک چهارم قاشق چای خوری
آرد - ۳ تا ۴ پیمانه
آب ولرم - به میزان لازم
شکر - ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر- یک قاشق غذاخوری
روغن مایع – یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای کرم میانی:
آرد – یک چهارم پیمانه
شکر - یک پیمانه
آب - یک پیمانه

برای درست کردن این پیراشکی، ابتدا مایه خمیر را با یک قاشق شکر وکمی آب ولرم مخلوط می‌کنیم و کنارمی گذاریم تا فعال شود. بقیه آب، شکر، روغن و وانیل را مخلوط می‌کنیم. سپس مایه خمیر فعال شده را می‌افزاییم و هم می‌زنیم. حالا آرد را می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مقدار آرد تقریبی است، چون بسته به رطوبت و جنس آرد، ممکن است زودتر یا دیرتر به خمیر مد نظر برسیم، اول خمیر را با قاشق هم بزنید تا جایی که دیگر نتوانید سپس با دست هم بزنید. به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیری نرم به دست آید که چسبنده نباشد. بعد دستمالی روی خمیر بیندازید ودر جای گرمی مثل کابینت یا فر خاموش قرار دهید تا حدود یک و نیم تا ۲ ساعت استراحت کند. بعد از استراحت خمیر، روی سطح میز یا سینی بزرگ آرد می‌پاشیم، خمیر را با وردنه به قطر ۲ سانتی متر باز می‌کنیم و با قالب گرد به اندازه دلخواه مان (اگر قالب نداشتید با ظروف گرد مثل استکان، لیوان و ...) برش می‌زنیم و خمیر‌ها را کف سینی می‌گذاریم و ۱۵ دقیقه استراحت می‌دهیم. قبل از این که آن را در فر بگذاریم، روی خمیر‌ها را مخلوط زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شکر می‌زنیم و کنجد می‌پاشیم ودر فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می‌گذاریم. می‌توانید پیراشکی را سرخ هم بکنید.

طرز تهیه کرم:
آرد، شکر و آب را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت متوسط هم می‌زنیم، (مدام هم بزنید تا کرم یک دست و لطیف شود) آن قدر روی حرارت باشد تا غلیظ و غلظتش از فرنی بیشتر شود، بعد کرم آماده شده را داخل پیراشکی قرار می‌دهیم.

چیز برگر

از سالاد پاستای ایتالیایی تا سه نوع برگر خانگی خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه

مواد لازم:

گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد متوسط
روغن زیتون یا کانولا ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، پودر تخم گشنیز
پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار به مقدار لازم
نان همبرگر کوچک به تعداد مورد نیاز
برگ کاهو به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه‌ای شده به میزان لازم
خیار شور به میزان لازم

طرز تهیه چیزبرگر:

۱. برای شروع گوشت رو درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم. در تهیه همبرگر معمولاً از گوشت گوساله استفاده میشه به این دلیل که چربی کمتری داره و زمان پخت کمتر آب میشه. ولی من برای لذیذ شدن از ترکیب گوشت گوساله و گوسفند استفاده کردم. بنایراین شما با توجه به ذائقتون می‌تونین از گوشت مورد نظراستفاده کنین. پیاز رو رنده می‌کنیم و آب اضافی اون رو میگیریم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

۲. حالا دو قاشق روغنی رو که داشتیم رو اضافه می‌کنیم. اضافه کردن روغن بافت گوشت رو لطیف‌تر میکنه و نمیذاره تا گوشت موقع سرخ شدن خشک بشه. مخصوصاض اگر از گوشت گوساله استفاده بشه.

۳. بعد نمک و ادویه‌ها رو اضافه میکنیم. میزان و نوع ادویه‌ها رو با توجه به ذائقه خودتون اضافه کنین. حتی میزان تند بودن رو.

۴. حالا همه مواد رو با دست کاملاً ورز بدید تا مزه همه مواد به خورد هم بره. هرچی بیشتر گوشت رو ورز بدین میزان چسبندگیش به دست کمنر خواهد شد. وقتی مواد رو خوب با هم مخلوط کردیم روی ظرف رو با یک محافظ غذا می‌پوشونیم و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار می‌دیم تا گوشت مزه دار بشه.

۵. بعد از زمان داده شده، مقداری روغن رو در تابه میریزیم و بعد از اینکه حرارت روغن بالا رفت، به اندازه یک پرتقال از مواد جدا می‌کنیم و با دست اون رو به شکل یک دایره فرم می‌دیم. اگر احساس کردین گوشت هنوز چسبناکه، دستتوت رو با مقداری آب ولرم مرطوب کنین و بعد به اون شکل بدین.

۶. شعله رو ملایم می‌کنیم تا همبرگر‌ها سریع سرخ نشن و کاملاً مغز پخت بشن. وقتی یک طرف همبرگر سرخ شد برش می‌گردونیم تا طرف دیگه هم به همین ترتیب سرخ بشه. موقع سرخ کردن ممکنه به دلیل وجود چربی، مقداری از این چربی آب بشه و گوشت آب بندازه، این مقدار آب هنگام فرآیند پخت و سرخ شدن مجدداً جذب خواهد شد. ۷-۸ دقیقه قبل از اینکه پخت همبرگر به اتمام برسه، پنیر‌های ورقه‌ای رو روی همبرگر‌ها قرار می‌دیم تا پنیر‌ها روی گوشت آب بشن.

۷. وقتی پنیر‌ها حالت چسبندگی به گوشت رو پیدا کردند، چیزبرگرهامون آماده هستند. حالا برای سرو کردن نان‌ها رو به دو نیم تقسیم کرده و با مقداری سس کچاپ اون‌ها رو آغشته می‌کنیم و بعد یک لایه کاهو و خیار شورمیگذاریم و سپس روی اون می‌چینیم. بعد چیزبرگر رو قرار می‌دیم و لایه آخر رو گوجه فرنگی قرار می‌دیم. تکه دوم نان رو روی لایه‌ها قرار می‌دیم و با یک خلال مخصوص همبرگر اون‌ها رو به هم فیکس و سرو می‌کنیم.

رویال برگر

از سالاد پاستای ایتالیایی تا سه نوع برگر خانگی خوشمزه برای عصرانه + طرز تهیه

مواد لازم:

گوشت: نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه)
تخم مرغ: ۱عدد
پیاز: ۴عدد
سیر: ۲حبه
آرد سوخاری: به میزان لازم
پودر سیر: ۲قاشق مربا خوری
پودر موسیر: ۱قاشق مربا خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
نان همبرگر: به میزان لازم
پنیر چدار: به میزان لازم
قارچ: ۲لیوان (خرد شده)
ژامبون مرغ: به میزان لازم

طرز تهیه رویال برگر:

۱. جهت تهیه ساندویچ رویال برگر ابتدا سیر و ۱عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آن‌ها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید و به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

۲. بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید. آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید.

۳. اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از طبخ خشک نشود.

۴. گوشت آماده شده را به قسمت‌های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید، دایره‌های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

۵. پیاز‌های باقی مانده را به صورت حلقه‌های نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.

۶. مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید.

۷. روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو، گوجه، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.

 

منابع: ایران کوک، عصر ایران، دونفره, خراسان, برترین ها

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋