اگر عاشق پلو مخلوطی این غذا را امتحان کن! یکی از پلوهای خوشمزه و جذاب مخصوص مهمانیها.
برترینها: «اگه عاشق پلومخلوطی اینو امتحان کن!» یکی از پلوهای خوشمزه و جذاب که برای مهمانیها هم مناسب است گردوپلوست. این پلو با مرغ تهیه میشود و طعم بی نظیری دارد.
حتما با یک بار درست کردنش برای همیشه کنج دل شما خواهد نشست! شک نکنید.
گردوپلو تلفیق زیبایی از عطر و طعم است. هیچ دقت کردهاید که کشور ما پر از غذاهای خوش رنگ و لعاب است؟! این غذای جذاب هم زادگاه اصلیاش شهرکرد است.
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
برنج | ۳ پیمانه |
گردو | ۱/۲ پیمانه |
سینه و ران مرغ | یک عدد |
پیاز | ۲ عدد |
کشمش | ۱/۴ پیمانه |
زرشک | ۱/۴ پیمانه |
زعفران دم کرده | به میزان سخاوت شما! |
دارچین | نوک قاشق چای خوری |
نمک، زیره، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
گام اول:
پیازها را خلالی درشت خرد کنید. مرغها را هم به صورت نواری باریک برش بزنید.
کشمش را داخل آب خیس کنید.
برنج را هم با مقداری آب و نمک خیس کرده بگذارید بماند.
گام دوم:
در یک تابه پیازها را با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک بشود. اگر از کره محلی یا روغن حیوانی برای تفت دادن پیازها استفاده کنید عطر خیلی خوبی به غذای شما خواهد داد. بعد از اینکه پیازها سبک شدند نوبت به اضافه کردن مرغهای نواری میرسد. آنها را هم با پیاز تفت بدهید و زعفران دم کردهی غلیظ را به آن اضافه کنید تا رایحهی خوش زعفران بلند شود.
گام سوم:
گردوها را با چاقو خرد کنید. برای اینکه گردوها زیر دندان حس بشوند حتما آنها را با چاقو خرد کنید اگر آنها را در خردکن بریزید له میشوند. گردوهای خرد شده را هم به مواد اضافه کنید.
در یک قابلمه آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید. بعد از آن برنج را داخل آن بریزید و به همراه نمک اجازه بدهید ده دقیقه بماند. برنج که نرم شد آن را آبکش کنید و منتظر مرحلهی بعد بمانید.
گام چهارم:
زرشک را بشویید و آبکش کنید. به مواد داخل تابه اضافه کنید. کشمشها را هم که خیسانده بودید از آب دربیاورید و به محتوای مرغ و گردوها اضافه کنید. در اینجا سر و کار شما با ادویهها خواهد بود. زیره، فلفل قرمز و دارچین را به مواد اضافه کنید. جشنوارهی بو راه افتاده است و اشتها را باز میکند! به به!
گام پنجم:
داخل قابلمهای که برای دم کردن پلو انتخاب کردهاید روغن بریزید و کف آن را با ته دیگ موردنظرتان بپوشانید. بعد لایه لایه از برنج آبکش شده و موادی که آماده کردید بریزید. این وسطها از اضافه کردن زعفران دم کرده هم کوتاهی نکنید. تمام مواد را داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و حرارت گاز را زیاد کنید. وقتی به بخار افتاد حرارت را کم کنید و دمکنی بگذارید. 45 دقیقهی دیگر گردوپلوی بی نظیر شما حاضر است. نوش جان بفرمایید و از طعم جادوییاش لذت ببرید!
پاسخ ها