🖊آخرین اخبار

🖊آخرین اخبار

جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان
توسط ۵۰ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

از حجت الاسلام رئیسی اشد مجازات را برای محتکران درخواست کردم

ویروس کرونا
به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون   گروه فضای مجازی اخبار ، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار توئیتی در حساب کاربری خود، خواستار برخورد جدی حجت الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضائیه با محتکران اقلام بهداشتی و پزشکی شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در توئیتی، درخواست خود را درباره برخورد با محتکران لوازم بهداشتی اعلام کرد.

گفتنی است که برخی سودجویان با احتکار ملزومات بهداشتی در روزهای بحرانی کشور، جو متشنجی را برای مردم و به ویژه مبتلایان به ویروس کرونا به وجود آوردند.

در همین راستا محسن رضایی در توئیتر خود نوشت:

از برادرم آقای رئیسی خواستم که اشد مجازات را برای محتکران به ویژه محتکران اقلام مورد نیاز برای پیشگیری و درمان بیماری کرونا اعمال کند.

از حجت الاسلام رئیسی اشد مجازات را برای محتکران درخواست کردم

🖊آخرین اخبار
🖊آخرین اخبار جدیدترین خبرهای ایران و جهان🌍 پربیننده ترین اخبار روز. مهمترین اخبار روز. آخرین و جدیدترین اخبار جهان

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋