او افزود: در این راستا تیمهای بهداشتی آموزشهای لازم را کسب کردند تا علاوه بر نظارت، از بروز و شیوع این ویروس جلوگیری کنند. پس از اینکه این ویروس وارد کشور شد، نداجا همراه با ستاد ارتش اقدام به تشکیل قرارگاه پدافند زیستی با حضور فرماندهان و معاونتهای این نیرو کرد و در این قرارگاه تصمیمات خوبی اتخاذ و عملیاتی شد.
امیر مرادینیا گفت: سرویسهای خدماتی پرسنل وظیفه و کادر در سراسر کشور مرتب سمپاشی و ضدعفونی میشود. آموزشهای بهداشتی به پرسنل ارائه شده و میزان دمای بدن مراجعان به طور دائم سنجیده میشود تا فردی آلوده به ویروس کرونا وارد پادگانها و مراکز نشود. افرادی هم که مشکوک بودند به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.
رئیس اداره بهداشت و درمان نداجا با بیان اینکه تیمهای بهداشتی در تمامی مراکز و پادگانها مستقر شدهاند، خاطرنشان کرد: بیمارستانهای نیروی دریایی ارتش در همکاری با وزارت بهداشت و درمان، نقش مهمی در درمان و راهنمایی مراجعان و بیماران داشته است.
او با تاکید بر اینکه هیچ یک از مراکز و پادگانهای نیروی دریایی ارتش قرنطینه نیستند، گفت: خوشبختانه هیچ یک از سربازان، کارکنان و خانوادههای کارکنان نداجا مبتلا به ویروس کرونا نیستند.
دریادار دوم مرادینیا گفت: تمام پیشبینیهای لازم به عمل آمده و برای خانوادههای کارکنان نیروی دریایی ارتش نیز که در منازل مسکونی این نیرو سکونت دارند، اقدامات لازم جهت پیشگیری به وجود آمده است.
پاسخ ها