علی اصغر سعد آبادی عضو هیئت علمی و مدیر مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی اخبار ، درباره هدف افتتاح مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه، گفت: این مرکز با هدف ارتباط جامعه صنعت و دانشگاه به منظور کابردی سازی علوم انسانی به وجود آمده است.
او افزود: در مدت ۳۳ روزی که مرکز نوآوری علوم انسانی کار خود را به صورت رسمی شروع کرده است، توانسته ۴ شتاب دهنده و ۱۱ استارت آپ را در این مرکز مستقر کند.
سعد آبادی تصریح کرد: ۸۰ میلیارد ریال سرمایه تعهد شده در مرکز نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی قرار است طی مدت ۶ ماه به تیم ما تعلق گیرد.
سعد آبادی درباره فضای موجود در مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، گفت: ۷۰ متر مربع فضا در اختیار مرکز نوآوری قرار دارد که به ۱۴۰ متر خواهد رسید.
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به ارزآور بودن مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی برای اقتصاد کشور اظهار کرد: ارز آور بودن مراکز نوآوری و فناوری بستگی به تیمهایی دارد که جذب این مرکز خواهند شد.
سعد آبادی درباره اهمیت رشته علوم انسانی یادآوری کرد: هم اکنون ۳ تیم در این مراکز به مدت ۶ ماه از آغاز کار مشغول به فعالیت هستند که سرمایه گردش ماهانه آنها بالغ بر ۲ میلیارد تومان است و با اینکه همه فکر میکنند در حوزه علوم انسانی پول وجود ندارد، اما این تیمها توانسته اند رشد و توسعه زیادی در اقتصاد کشور داشته باشند.
او افزود: ۵۱ درصد جامعه کشور فارغ التحصیلان رشته علوم انسانی هستند که متاسفانه بیشتر این افراد بیکار بوده و مرکز نوآوری فناوری علوم انسانی و اجتماعی محل خوبی برای جذب و توانمندیهای دانشجویان یا فارغ التحصیلان علوم انسانی است.
پاسخ ها