مرادی افزود: افرادی که دهه شصت را تجربه کرده اند، روزهای پر فراز و نشیبی را به خود دیده اند و این نحوه زندگی هیچگاه از ذهن همه کسانی که در آن زمان نفس کشیده اند پاک نخواهد شد و آنان علاقه دارند تا به هر بهانهای خاطرات آن سالهای به یاد ماندنی برایشان تداعی شود.
مولف کتاب دهه شصتیها بیان کرد: منظور از دهه شصتیها همه بچههای باصفا و صمیمی این دهه و متولدان اواخر دهه پنجاه است و این بچههای صبور و امتحان پس داده در کنار خاطرات شیرین و ماندگار دهه شصت، سختیها و مرارتهای زیادی را به چشم دیدهاند و از آن دم نزدند.
او افزود: جنگ تحمیلی، ساده زیستی، مدرسه، عید نوروز، تلویزیون، تابستان، ازدواج و نوستالژیهای دهه شصت بخشهایی از کتاب دهه شصتیها است. در این کتاب همچنین سختیها و مرارتهای زندگی بچههای دهه شصت مورد پردازش قرار گرفته است.
این مولف و فعال فرهنگی و رسانهای با اشاره به عدم حمایت از چاپ کتاب در کشور، گفت: این امر کار را به جایی رسانده که در بسیاری از مواقع تیراژ کتاب به زیر دویست جلد کاهش یافته و این در حالیست که در کشوری مانند ترکیه تیراژ کتاب زیر ۶۷ هزار جلد نیست و جامعهای که به کتاب و جایگاه آن اهمیت ندهد با مشکلات و آسیبهای فراوانی روبرو میشود.
انتهای پیام/ز
پاسخ ها