او با بیان اینکه این موضوع تا کنون بیسابقه بوده است، اظهار کرد: حتی در استان تهران از لحاظ ارجاع پرونده برای ارجاع به شعبات صلح و سازش رتبه اول در کل کشور را دارد.
رئیس شورای حل اختلاف استان تهران ادامه داد: البته ما به نقطه مطلوب نرسیدهایم و هنوز اوایل کار است و هرچه بیشتر پروندههایی که در چارچوب بخشنامه هستند و پروندههای قابل گذشت به شورای حل اختلاف بیآیند خوب است.
مهدوی درباره پروندههای شعبه صلح و سازش، گفت: این پروندهها از نوع پروندههای حقوقی و مدنی و جرائم قابل گذشت هستند و ما در پی این هستیم تا ارجاعات به این شعبه بیشتر شود.
او تصریح کرد: اصل هدف ریاست قوه قضاییه کاهش ورود پروندهها به محاکم قضایی است و ما میخواهیم به این هدف جامه عمل بپوشانیم و پروندههایی که با صلح و سازش به پایان برسد، بیانگر کاهش ورود تعداد پروندهها به محاکم قضایی و دادسرا هستند.
رئیس شورای حل اختلاف استان تهران درباره شعبات صلح و سازش زندانها، بیان کرد: ۲۰ بهمن در تمام زندانهای استان تهران شعبات صلح و سازش افتتاح میشود و این شعبات بستری مناسب برای کمک به زندانیان و مددجویان است.
مهدوی درباره ایجاد شعبات صلح و سازش در سایر استانهای کشور، گفت: ۱۹ دادسرا در کل استان تهران شعبات صلح و سازش دارند و در راستای بخشنامه صلح و سازش سایر استانها هم مکلف هستند تا شعبات صلح و سازش را در دادسراها ایجاد کنند.
پاسخ ها