او افزود: عشایر سالانه ۳هزار و ۴۰۰تن گوشت قرمز به ارزش ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد و ۶هزار و ۳۴۰ تن شیر و لبنیات به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال و انواع کرک، پشم، گلیم و جاجیم به ارزش ۷ میلیارد ریال تولید میکنند.
مدیر اداره امور عشایر گیلان با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۱۰هزار میلیون ریال به شرکتهای تعاونی عشایری اختصاص یافته است، اظهار داشت: مبلغ ۳هزار میلیون ریال به شرکت تعاونی عشایر رضوانشهر و۷ هزار میلیون ریال به شرکت تعاونی عشایر تالش تخصیص داده شد.
هادیزاده با اشاره به اینکه تالش و رضوانشهر بیشترین جمعیت عشایری استان گیلان را دارند، گفت: ۳ شرکت تعاونی در شهرستانهای تالش، رضوانشهر و ماسال با سرمایه اولیه ۳هزار و ۸۰۰میلیون ریال با ۲۰۰ نفر عضو دارد.
او با بیان اینکه امسال برای اجرای پروژههای مرتبط با آب و راه عشایری به مبلغ ۳۴ هزار و۶۰۰ میلیون اختصاص داده شد، افزود: ۱۷ پروژه آبرسانی در بخش لوله گذاری و احداث مخزن تامین آب شرب و بهداشتی در سامانههای عرفی مناطق تالش، رضوانشهر، ماسال، رودبار، فومن و شفت و ۵ پروژه راه عشایر به مسافت ۴۱ کیلومتر در شهرستانهای تالش، رودبار، ماسال برنامه ریزی شده است.
مدیر امور عشایری سازمان جهاد کشاورزی گیلان توزیع یک هزار و ۶۰۰ تن انواع نهادههای دام بین دامداران عشایر در سال ۹۸ اشاره و تصریح کرد: طرح زنجیره تولید گوشت قرمز با پرداخت تسهیلات و پرورش دام سبک نسبت به افزایش تولید گوشت قرمز کمک میکند.
پاسخ ها