دانشمندان در ابتدا بر این باور بودند که کرونا نوعی بیماری است که در وهله نخست ریهها را درگیر میکند اما در طی ماه ها، نشانههای فزایندهای ظاهر شد مبنی بر اینکه ویروس کرونا بر سایر کل اعضای بدن نیز تأثیر میگذارد. برخی افراد التهاب پوست انگشتان پا را که شبیه انگشتان متورم است، در این بیماری مشاهده کرده اند.
علائم دیگری که ممکن است پس از ابتلا به ویروس کرونا رخ دهد و کمتر توسط بیماران گزارش میشود این است که برخی از افراد در انگشتان پا دچار عفونت شده اند که میتواند با درد و خارش همراه باشد.
این یک التهاب پوست انگشتان پا بوده و شبیه تورم است و از جمله علائم طولانی مدت بیماری کرونا محسوب میشود اما انگشتان به ندرت تحت تأثیر قرار میگیرند.
این علامت پس از حدود ۱۰ تا ۱۴ روز خود به خود از بین میرود. با این حال، برخی نیز تا ۶ ماه دچار تغییراتی در پا میشوند. اطلاعات موجود نشان داده است که عفونت انگشتان کوید ۱۹ در میان افراد زیر ۳۱ سال بیشتر دیده میشود. چنین تغییراتی در پوست در گزارش بین المللی امراض پوستی ناشی از کوید ۱۹ به ثبت میرسد. اطلاعاتی از بیش از یک هزار بیمار از حدود ۴۰ کشور جهان که به دلیل ویروس کرونا دچار تغییرات پوستی شده اند، ثبت شده است.
بیشتر بیماران دارای این علامت آن را تورم و تغییر رنگ پوست انگشت به رنگهای قرمز، بنفش و سپس آبی توصیف میکنند. پس از آن، تاولها معمولاً ظاهر شده و در نهایت سیاه میشوند. تورم ممکن است طبیعی بوده و با درد و خارش نیز همراه باشد.
به دلیل عدم تحقیق و بررسی در این زمینه، هنوز توصیه رسمی برای درمان علامت «انگشتان کوید ۱۹» ارائه نشده است. اما به طور کلی، متخصصان توصیه میکنند افراد بدن و پاها را گرم نگه دارند.
خوشبختانه، هیچ شواهدی وجود ندارد که نشان دهد این عارضه ممکن است خطر ایجاد کند، اما تحقیقات هنوز ادامه دارد.
پاسخ ها