به گزارش خبرنگار گروه استان های اخبار از البرز ، ایرج الماسی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ البرز روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: پایش هوایی پس از هماهنگی لازم به زودی در شهرستان ساوجبلاغ به اجرا در می آید تا از این طریق تغییرات تا سطح یک متر مربع شناسایی و قبل از هرگونه اقدام از ساخت و ساز غیر مجاز جلوگیری شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ البرز با اشاره به این که آمایش سرزمینی و کاداستر اراضی کشاورزی را رکن اصلی برنامهریزی وزارت کشاورزی دانست، افزود: طرح آمایش سرزمینی موجب شناسایی زمینهای با قابلیت کشاورزی، صنعتی و یا مسکونی خواهد شد .
الماسی گفت: برهمین اساس نوع کاربری، قابلیت و ظرفیت اراضی مشخص و تعیین می شود و به عنوان سند معتبر شناخته خواهد تا به زمینهای خاص آسیبی وارد نشود.
او افزود : شهرستان ساوجبلاغ با داشتن ۶۰ درصد تولید کنندگان برتر ملی و ۴۶ درصد تولیدکنندگان برتر استانی در بخش کشاورزی رتبه نخست البرز را به خود اختصاص داده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت: تولید محصولات آلو قطره طلا به میزان ۷۳ تن در هکتار، آلوی شابلون ۶۴ تن در هکتار، گیلاس ۹۸ تن در هکتار و پیاز بیش از ۲۰۰ تن در هکتار به ثبت رکورد استانی رسیده است.
الماسی افزود: شهرستان ساوجبلاغ در سطح کشت ۸.۵ هکتار با تولید بیش از ۹ میلیون شاخه گل رز و کشت میوه گرمسیری پاپایا(خربزه درختی) و درخت لیمو ترش در گلخانه در سطح البرز رتبه اول را به خود اختصاص داده است.
او افزود: توسعه گلخانه های شهرستان ساوجبلاغ در سطح ۲۰ هزار و ۷۲۰ متر مربع است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت: این اداره امسال ۱۰۰ درصد تعهدات اشتغال خود را اجرایی و تحقق بخشیده است.
الماسی با اشاره به گزارش عملکرد جهادکشاورزی شهرستان ساوجبلاغ افزود: شماره گذاری ۹۰ درصد ناوگان مکانیزاسیون، اجرای روش های نوین آبیاری در سطح بیش از ۵۵۰ هکتار، لایروبی قنوات به میزان ۶ هزارو ۵۰۰ متر ، اجرای لوله گذاری به میزان پنج هزار متر از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در سال جاری بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ گفت: هویت گذاری دام به تعداد ۲۶ هزار راس به منظور جلوگیری از قاچاق دام و رفع تداخلات اراضی ملی با مستثنیات در سطح ۱۱ هزار هکتاررسیده است.
الماسی افزود: برای نخستین بار در استان البرز طرح ملی مدیریت مشارکتی در باغات سرخاب ساوجبلاغ به منظور افزایش تولید و کاهش سموم و طرح پایلوت پرورش کرم ابریشم ویژه زنان روستایی در روستای شلمزار اجرایی شده است.
او گفت: شهرستان ساوجبلاغ حدود ۲۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که بخشی از اراضی کشاورزی و منابع طبیعی این شهرستان طی سال های گذشته آماج ساخت وسازهای غیر مجاز قرار گرفته است.
ر .ن
پاسخ ها