او ادامه داد: معتقدم که معتدلین در انتخابات بعدی وزنه چندان مهمی در انتخابات نخواهند بود و بیشتر وزنه تعادلی خواهند بود که اگر رو به سمت اصلاح طلبان بیاورند باعث جذب آرای آنها خواهند بود و اگر به اصولگرایان تمایل داشته باشند، اصولگرایان رای آنها را خواهند داشت، در انتخاباتهای قبلی هم به همین صورت بوده است و در کنار اصلاح طلبان بودهاند.
کنعانی مقدم افزود: مردم چندان به دنبال این نیستند که دنباله رو یک جریان سیاسی خاص باشند، بلکه نگاه میکنند به برنامه، سابقه و تیمی که درصدد مدیریت دولت بوده و بیشتر کارآمدی دولت برای آنها مهم است تا بتواند مشکلات امروز کشور را حل کند.
دبیرکل حزب سبز گفت: در انتخابات آینده تمام جریانات سیاسی؛ اگر سازمانی و حزبی هم دور هم جمع شوند صرفا سی درصد آرا را تشکیل میدهند و هفتاد درصد آراء را رای خاکستری تشکیل میدهد و تعدادی هم هیجانی ممکن است تصمیم بگیرند و تعداد دیگری هم ممکن است به این سبب که یک جریان خاص رای ندهند به یک نامزد رای دهند، در نهایت آن هفتاد درصد رای خاکستری هم هستند و جریانات سیاسی باید برای جذب آنها تصمیم بگیرند.
فعال اصولگرا بیان کرد: امروز قوای مقننه و قضائیه در اختیار اصولگرایان و جریان انقلابی است و دولت هم به طور کامل در اختیار اعتدالگرایان و اصلاح طلبان که اینها هر کدام در تلاش هستند تا آرای انتخابات بعدی را به نفع خود جذب کنند، اما این رای مردم است که در نهایت تعیین کننده نتیجه انتخابات آینده خواهد بود که باید شرایط اعتماد سازی ایجاد شود تا مردم پای صندوقهای رای بیایند.
او با اشاره به نهاد اجماع ساز اصلاحات ادامه داد در سیستم اصلاح طلبان هم موضوع ریزش و رویش وجود دارد کمااینکه بسیاری از شخصیتهای اصلاح طلب بخاطر رفتارهای دولت روحانی تمایلی ندارند که در تصمیماتشان حضور یابند و محمدرضا عارف هم به همین سبب تمایلی به حضور در نهاد اجماعساز اصلاح طلبان ندارد و احتمالا او را متمایل به این کرده که فراتر از این نهاد اجماع ساز وارد عرصه رقابت شوند.
کنعانی مقدم تاکید کرد: معتقدم که اصلاح طلبان باید اقدامات اساسی تری انجام دهند و مساله اصلی اعتماد سازی در بین مردم است یعنی به جای اینکه نام این نهاد را می گذاشتند نهاد اجماع ساز، باید می گذاشتند نهاد اعتمادساز زیرا مساله اصلی آنها رای سازمانی نیست؛ بلکه نداشتن پایگاه مردمی است.
پاسخ ها